Pozitif mi negatif mi anlamadım

Merhabalar, reglime 4 gün var ve bugün test yaptım. Sizce hamile miyim?
1000029641.jpg
1000029640.jpg

Eklentiler

• 1000029640.jpg
    1000029640.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 13
Canım benimde böyle çıkmıştı, yarın sabah testi tekrarla eğer ilk 5 dk içinde böyle bir şey çıkarsa hamilesin, hakkında hayırlısı olsun canım
bu test hakkında bir fikriniz var Mı 2 sene önde kürtaj olmuştum şimdi böyle bişey bi kaç gün önce regl olmuştum aslında korunmasız bi ilişki ve böyle bir test sonucu çizgiler birbirinden uzak normalde böyle olmaz biliyorum ama böyle olması da hiç normal gelmedi

Eklentiler

• IMG_5395.jpeg
    IMG_5395.jpeg
    60,6 KB · Görüntüleme: 14
bu test hakkında bir fikriniz var Mı 2 sene önde kürtaj olmuştum şimdi böyle bişey bi kaç gün önce regl olmuştum aslında korunmasız bi ilişki ve böyle bir test sonucu çizgiler birbirinden uzak normalde böyle olmaz biliyorum ama böyle olması da hiç normal gelmedi
Yani benim bildiğim bu pozitif istersen sabah tekrar yapıp sonucu atarsan durumu netleştirebiliriz. Allah kalbine göre versin inşallah

Sıkma canını sonuçta 2.çizgiyi görsün inşallah devamı gelir, rica ederim
Şöyle ben de test yaptım 2 tane şey yaptım İkisinde de Çift çizgi vardı birinde çok hafif sisli hiç görünmeyecek kadar silikti ikincisinde ise belli çıktı ama kan testi verdim 2.30 çıktı 13 Kasım'da kan testi verdim 2.30 çıktı o gün test yaptığımda Çok silik görünmeyecek derecede çıktı dün tekrar testi alıp yaptığımda biraz daha belirgin çıkmıştı Sizce bu değer yükselir mi İlk fotoğraftaki Kan testini verdikten bir gün sonra yaptın 2 fotoğraftaki de Kan testini verdiğim gün yaptım

Eklentiler

• 1000008953.jpg
    1000008953.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 7
  • 1000008815.webp
    163,4 KB · Görüntüleme: 7
Şöyle ben de test yaptım 2 tane şey yaptım İkisinde de Çift çizgi vardı birinde çok hafif sisli hiç görünmeyecek kadar silikti ikincisinde ise belli çıktı ama kan testi verdim 2.30 çıktı 13 Kasım'da kan testi verdim 2.30 çıktı o gün test yaptığımda Çok silik görünmeyecek derecede çıktı dün tekrar testi alıp yaptığımda biraz daha belirgin çıkmıştı Sizce bu değer yükselir mi İlk fotoğraftaki Kan testini verdikten bir gün sonra yaptın 2 fotoğraftaki de Kan testini verdiğim gün yaptım
Testler hatalı olabilir ama istersen 2-3 gün sonra tekrar kan ver

X