Gebelik testim pozitif mi sizce

Kuruma cizgisine benziyor tekrar yaptınız mı test
Kızlar, bu sonuc 40 dakika sonra oluştu. Bu kadar belirgin kuruma çizgisi olabilir mi adetime 6 gün var. 3 gündür test yapıyorum öncekilerde böyle bir şey olmamıştı. Markası laboquick.

Bildiniz kuruma çizgisiymiş cünkü bugün de test yaptım ama hiçbir çizgi çıkmadı. Adetime 5 gün var bu saatten sonra sonuç değişmez snaırım
Adete daha 5 gün varmış, herkes erken öğrenemiyor geç döllenme olmus olabilir yada hcg daha yeterli seviyeye gelmemiş olabilir. O yüzden adet olmazsanız gecikince tekrar yapın en sağlıklı zaman o

Bildiniz kuruma çizgisiymiş cünkü bugün de test yaptım ama hiçbir çizgi çıkmadı. Adetime 5 gün var bu saatten sonra sonuç değişmez snaırım
Sonuç değişmez büyük ihtimalle çünkü ilk 10 dakika geçerli canım üzme kendini olur inşallah

Canım ne oldu sonuç netleştimi artık
Çok şükür var canım hamileyim.
16 sında kan verdim 438 çıktı sabah tekrar vericem katlamasına bakıcaz inşallah düzenli artar sağlıklıdır

Çok şükür var canım hamileyim.
16 sında kan verdim 438 çıktı sabah tekrar vericem katlamasına bakıcaz inşallah düzenli artar sağlıklıdır
Ayy inşallahhh canımm çook sevindimm sağlıkla alın kucağınıza benimde durumum aynı senin gibiydi adetime 8 gün kala gördüm yumurtlamayı bekliyorum şimdi Darısı başıma inşallah

Ayy inşallahhh canımm çook sevindimm sağlıkla alın kucağınıza benimde durumum aynı senin gibiydi adetime 8 gün kala gördüm yumurtlamayı bekliyorum şimdi Darısı başıma inşallah
amin canım inşallahhh Rabbim herkesi sağ salim kavuştursun hadi bkalım senden de güzel haberler bekliyoruz hayırlısıylaa

Silik çizgi görüyor musunuz

Eklentiler

• 20210318_121502_mfnr.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 40
  • 20210318_121405_mfnr.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 32
Silik çizgi görüyor musunuz
Ne zman çıktı çizgi canım hafif birşey gözüküyor ama kuruduktan sonra mı oluştu hemen mi
Birde adetine kaç gün var. İnşallah bebiştir

benim adete 5 gün ve 4 gün kala böyle çıkmıştı hayırlısı inşallahh

Eklentiler

• IMG_20210313_084734.jpg
    100 KB · Görüntüleme: 32
Ne zman çıktı çizgi canım hafif birşey gözüküyor ama kuruduktan sonra mı oluştu hemen mi
Birde adetine kaç gün var. İnşallah bebiştir
6 mart adet olmam gerekiyordu olmadım 3 gün önce kan verdim negatifti bugün tekrar idrar testi yaptım silik cıktı kafam karıştı ilk gebeligim gibi geç döllenmesi bilmiyorum

6 mart adet olmam gerekiyordu olmadım 3 gün önce kan verdim negatifti bugün tekrar idrar testi yaptım silik cıktı kafam karıştı ilk gebeligim gibi geç döllenmesi bilmiyorum
Bende önceden pko vardı testlerim böyle pozitif oluyordu. Sende pko varmı canım. Yada kan verdiğinde küçüktü yeni çıktı inşallah öyledir. Ama adetin hertürlü çok gecikmiş doktora gittin mi

Bende önceden pko vardı testlerim böyle pozitif oluyordu. Sende pko varmı canım. Yada kan verdiğinde küçüktü yeni çıktı inşallah öyledir. Ama adetin hertürlü çok gecikmiş doktora gittin mi

Pko yok canım aslında bakarsan 4 aylık bebeğim var ve biz 4 ay içinde eşimle 2 kez beraber olduk geri çekiliyordu hemen o nedenle kafam karışık

Benim oğlumda da geç döllenme olmuştu ilk kan da çıkmamıştı 2 gün sonra tekrar yapınca çıkmıştı

Pko yok canım aslında bakarsan 4 aylık bebeğim var ve biz 4 ay içinde eşimle 2 kez beraber olduk geri çekiliyordu hemen o nedenle kafam karışık
Oyyy bebeğin çok küçükmüş daha canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bikaçgün sonra tekrarla istersen varsa net çıkar yoksada Rabbim evladına ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…