Anldm canım hayırlısı olsun hakkındaAmin canım inşallah bir kere kan testi yaptırdım olumsuz çıktı sonra zaten cesaret edemedim vermedim
Amin canm Rabbim isteyen herkese en kısa sürede hayırlı zamanda ve hayırlı bir evlat nasip etsinAnldm canım hayırlısı olsun hakkında
Amin canım benim inşallahAmin canm Rabbim isteyen herkese en kısa sürede hayırlı zamanda ve hayırlı bir evlat nasip etsin
Yok canım neden yanlış anlayımBende de var o yüzden sordum yanlış anlama aynıları belirti mi acaba
Anldm canım hayırlısı olsun inşallahYok canım neden yanlış anlayım
Evet canım sol kasığıma ara ara sancı giriyor. Belim ağrıyor gögüs hassasiyetim var ve mide bulantısı başladı.
İşin ilginç yanı ven adet olmadan önce de bulantı yaşarımo yüzden ümitlenemiyorum ama hayırlısı diyelim Rabbim ne göstercek yaşıcaz
Var gibi canımHerkese merhaba sizce varmı ?
Hadi inşallahVar gibi canım
Regl oldun mu canım bende test yaptım 3 tane aynı marka bir tane farklı marka aynı markaların ikisinde saatler sonra çizgi çıkıyor 1 inde Bişey yok gibi farklı marka negatif anlamdm gittiYok canım neden yanlış anlayım
Evet canım sol kasığıma ara ara sancı giriyor. Belim ağrıyor gögüs hassasiyetim var ve mide bulantısı başladı.
İşin ilginç yanı ven adet olmadan önce de bulantı yaşarımo yüzden ümitlenemiyorum ama hayırlısı diyelim Rabbim ne göstercek yaşıcaz
Yok daha regli olmadım kuzum şimdilik regli ağrım da yok. Bugün misafirlerim vardı çok ayakta durunca sol kasıgıma ağrı giriyor çok. Birde dün gece misafire tatlı yapıp yattım rüyamda sabaha kadar tatlı yiyip durdum şerbeti aka akaRegl oldun mu canım bende test yaptım 3 tane aynı marka bir tane farklı marka aynı markaların ikisinde saatler sonra çizgi çıkıyor 1 inde Bişey yok gibi farklı marka negatif anlamdm gitti
Ayy hadi hayırlısı canımYok daha regli olmadım kuzum şimdilik regli ağrım da yok. Bugün misafirlerim vardı çok ayakta durunca sol kasıgıma ağrı giriyor çok. Birde dün gece misafire tatlı yapıp yattım rüyamda sabaha kadar tatlı yiyip durdum şerbeti aka akakiiii ben asla tatlı sevmem hayır olsunn
Kaset test mi senin yoksa erken test mi canımAyy hadi hayırlısı canımbenim de saatler sonra pozitif çıkan testlerim var bat yarın heyecanla ve merakla beklym
Kaset test canımKaset test mi senin yoksa erken test mi canımkasetlet adet gecikmesinden sonra çıkıyormuş çünkü ayy inşallah bebişler olmuştur ❤
Aleyküm selam canım sana da hayırlı kandiller amin inşallah.selammm kızlarrr.
hayırlı kandiller Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallahhh
bu kaset testler kaç gün sonra yapılması gerekiyor bilen var mııı.
adetin geçmesimi lazım.
benim yumurtlamanın 7-8. günü kaset test yaptım ama ilk damlattıgımdan beri gri gibi bir çizgi çıktı. belli belirsiz. erken farkındayım çok belirtim olunca yapmak istedim..
varsa da erken gebelik testindemi çıkar sadece
Saatler sonra çizgi çıktı canım senin gibi aynı bugün bat ne Olcak bakalımGebeliğniz varmı pozitifmi ?
Kaç Dakikada çıktı çizgi canim var gibi duruyorBenimkine de baksanız çok sevinirim lütfen