Gebelik testim pozitif mi sizce

Bende de var o yüzden sordum yanlış anlama aynıları belirti mi acaba
Yok canım neden yanlış anlayım
Evet canım sol kasığıma ara ara sancı giriyor. Belim ağrıyor gögüs hassasiyetim var ve mide bulantısı başladı.
İşin ilginç yanı ven adet olmadan önce de bulantı yaşarımo yüzden ümitlenemiyorum ama hayırlısı diyelim Rabbim ne göstercek yaşıcaz

Herkese merhaba sizce varmı ?

Eklentiler

• 432692AD-C08B-4575-826F-488A12EABAED.jpeg
    59,6 KB · Görüntüleme: 46
Anldm canım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda

Regl oldun mu canım bende test yaptım 3 tane aynı marka bir tane farklı marka aynı markaların ikisinde saatler sonra çizgi çıkıyor 1 inde Bişey yok gibi farklı marka negatif anlamdm gitti

Regl oldun mu canım bende test yaptım 3 tane aynı marka bir tane farklı marka aynı markaların ikisinde saatler sonra çizgi çıkıyor 1 inde Bişey yok gibi farklı marka negatif anlamdm gitti
Yok daha regli olmadım kuzum şimdilik regli ağrım da yok. Bugün misafirlerim vardı çok ayakta durunca sol kasıgıma ağrı giriyor çok. Birde dün gece misafire tatlı yapıp yattım rüyamda sabaha kadar tatlı yiyip durdum şerbeti aka aka kiiii ben asla tatlı sevmem hayır olsunn

Ayy hadi hayırlısı canım benim de saatler sonra pozitif çıkan testlerim var bat yarın heyecanla ve merakla beklym

Ayy hadi hayırlısı canım benim de saatler sonra pozitif çıkan testlerim var bat yarın heyecanla ve merakla beklym
Kaset test mi senin yoksa erken test mi canım kasetlet adet gecikmesinden sonra çıkıyormuş çünkü ayy inşallah bebişler olmuştur

Kaset test mi senin yoksa erken test mi canım kasetlet adet gecikmesinden sonra çıkıyormuş çünkü ayy inşallah bebişler olmuştur
Kaset test canım bekleyemedim gecikmeyiAmin canım benim inşallah

Benimkine de baksanız çok sevinirim lütfen

Eklentiler

• 0F67CE12-FAE6-49AF-B852-FDAD046EEBC1.jpeg
    97,9 KB · Görüntüleme: 37
  • C9B6AFB7-ED3D-4CA7-96D4-1B5F1F1221CE.jpeg
    114,5 KB · Görüntüleme: 35
selammm kızlarrr.
hayırlı kandiller Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallahhh
bu kaset testler kaç gün sonra yapılması gerekiyor bilen var mııı.
adetin geçmesimi lazım.
benim yumurtlamanın 7-8. günü kaset test yaptım ama ilk damlattıgımdan beri gri gibi bir çizgi çıktı. belli belirsiz. erken farkındayım çok belirtim olunca yapmak istedim..
varsa da erken gebelik testindemi çıkar sadece

Aleyküm selam canım sana da hayırlı kandiller amin inşallah.
Kaset testler adete iki ucgun varken bile bazen sonuç vermezler zaten gebelik oluşması 14. Gün sürüyor hemen hemen yanı senin bata daha vardır 1 hafta falan kan testi yapsan bile şuan çıkmaz dollendik kana geçene kadar vakit var acele etme kendini de üzme erken test yaparak erken gebelik testleri bile 4 gün varken yapılıyor evet bazıları çok erken görebiliyor erken yumurtlama yasadigi için ama acele etme yumurtlamanin üstünden 14 gün geçince test yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…