Gebelik testim pozitif mi sizce

Bu durumda gebelik oluşur mu bilmiyorum ama her ay garip imtihanlarım oluyor çok yoruldum bebek sürecinden, eşimin spermleri sıkıntılı zaten olmuyor bebek
Öyle deme kuzum vardır bir zamanı biz kendimizi yırtsakta Allah ol demeden olmuyor. Hepimiz imtihandan geçiyoruz şükredelim dua edelim herşey olur. Ama çok kafana takma. Stres çol etkiliyor. Eşine de bi takım kürler var onlardan dene istersen.gerisi takdiri ilahi 💝😍💓🙏

İnşallah canım benim
inşallah kuzum benim:KK68: ama daha yumurtlama 28 şubat-1martta oldu bu ay 2 kere yumurtladım. 5. gün bugün yumurtlamada böyle ağrı sızı olurmuş inşallah döllenme tutunma ağrısıdır bu. gögüslerim de çok ağrıyor ve uçları sızlıyor çünkü. inşallah gebeliğe hazırlanıyordur:dua::dua:
🤲❤️😍

B
ŞUAN sizinle aynı durumdayım benim adetlerim çok düzenli değil,en son 3 şubatta adet oldum bu ay 25 şubatta yumurtlama oldu ağrım vardı akıntım vardı eminim yani onun yumurtlama olduğuna pko görünümü var bende ve şimdi ise dün bugün yine yumurta akı kıvamında şeffaf uzayan akıntım oldu karnım çok ağrıyor duramıyorum şuan ağrıdan, normalde adetime 5 gün vardı 10 martta adet olacağım diye bekliyordum her ay böyle yumurtlama görüp o14 gün sonra adet oluyorum, şimdi değerlendirmeye çalışacağım yine de bu günleri es geçmeyeceğim ama kafam karma karışık oldu,yaşayan var mı acaba benim adet ileri mi atacak yoksa üstğne görme denilen şey mi başıma gelevek ben adet olmayı beklerken 2 . Kez yumurtlama mı görmüş oldum ,eşim çalışmasaydı beni doktora götür diyeceğim o kadar ağrım var
Benim de 10 mart adet ikimizin aynı 😍

Negatif çıktı canım sen yaptın mı test ❤️
benim bugün çatlamanın 6. günü canım beklemedeyim hala 16/17 mart gibi nasipse test yapıcam. çok merak ediyorum bende :KK68: :KK25: bugün su gibi beyaz akıntım başladı. hatta aklım çıktı adet oldum sandım ama bakalım Rabbim ne nasip edicek :KK68::KK68::KK68:

Negatif çıktı canım sen yaptın mı test ❤️
normalde bat günüm bugün ama bu ay 2 kez yumurtladım ikinci yumurtlamaya göre yeni bay hesapladım 16/17 gibi gelmesi gerekiyor. bakalım artık çok heycanlııı.
ama birşey kafama takıldı geçenlerde kan vermiştim ben tsh 3.37 çıktı. doktorum güzel sonuçların dedi.
ama gebelik için 2,50 altı olması lazımmış diye okudum yani olmazmı gebelik demek bu.
troid ilacı kullanıyorum zaten ben doktorum neden normal dedi ki acaba.

9Gebçlşe
normalde bat günüm bugün ama bu ay 2 kez yumurtladım ikinci yumurtlamaya göre yeni bay hesapladım 16/17 gibi gelmesi gerekiyor. bakalım artık çok heycanlııı.
ama birşey kafama takıldı geçenlerde kan vermiştim ben tsh 3.37 çıktı. doktorum güzel sonuçların dedi.
ama gebelik için 2,50 altı olması lazımmış diye okudum yani olmazmı gebelik demek bu.
troid ilacı kullanıyorum zaten ben doktorum neden normal dedi ki acaba.
Anladım canım bi test yap bugün istersen bat günün madem bide troidin var anladığım kadarıyla sanırım tsh değerinin 2.50 ye düşmesi gerek gebe kalman için troide bağlı da hamile kalamıyor da olabilirsin doktorunun dediğine göre birde kanda beta hcgya baktırdın mı geçmiş olsun bu arada

9Gebçlşe

Anladım canım bi test yap bugün istersen bat günün madem bide troidin var anladığım kadarıyla sanırım tsh değerinin 2.50 ye düşmesi gerek gebe kalman için troide bağlı da hamile kalamıyor da olabilirsin doktorunun dediğine göre birde kanda beta hcgya baktırdın mı geçmiş olsun bu arada
teşekkürler canım. normalde troid im yoktu ilk hamileliğimde başladı doktorum. 4 ay önce düşük yaşadım. bu ay yeni başladım ben bebek çalışmasına. değerlerim düzelmiş mi diye kan vermiştim. sonuç böyle çıktı ama güzel dedi ona şaşırdım. bakalım gebelik oluşcakmış ona göre giderim doktora ama bu ay ilk denememiz olucak. bu arada baktırmadım betaya canım daha çatlamanın 6. günü çıkmaz zaten gününü beklicem ilk hamileliğimde çok erken öğrenmiştim sürekli git gel yaptık ondan beklemek istiyorum:110:

teşekkürler canım. normalde troid im yoktu ilk hamileliğimde başladı doktorum. 4 ay önce düşük yaşadım. bu ay yeni başladım ben bebek çalışmasına. değerlerim düzelmiş mi diye kan vermiştim. sonuç böyle çıktı ama güzel dedi ona şaşırdım. bakalım gebelik oluşcakmış ona göre giderim doktora ama bu ay ilk denememiz olucak. bu arada baktırmadım betaya canım daha çatlamanın 6. günü çıkmaz zaten gününü beklicem ilk hamileliğimde çok erken öğrenmiştim sürekli git gel yaptık ondan beklemek istiyorum:110:
Anladım canım rıca ederim hakkında hayırlısı olsun ikinci bebeği istiyorsun sende benim gibi anladığım kadarıyla ilki kaç yaşında yada kaç aylık

Pardon düşük yaşadım yazmışsın kusura bakma canım

Pardon düşük yaşadım yazmışsın kusura bakma canım
önemli değil canım evet kaybettim maalesef. şimdi yeni düşünmeye başladık. bakalım ne zman olursa. ama doktorumu değiştircem. 16/17 gibi adetim gelmesi lazım gelse de gelmese de başka doktora muayene aldım. gebelik varsa da başka doktor takip etsin. hakkımızda hayırlısını versin Rabbimm inşallahhh :KK68: :KK200:

önemli değil canım evet kaybettim maalesef. şimdi yeni düşünmeye başladık. bakalım ne zman olursa. ama doktorumu değiştircem. 16/17 gibi adetim gelmesi lazım gelse de gelmese de başka doktora muayene aldım. gebelik varsa da başka doktor takip etsin. hakkımızda hayırlısını versin Rabbimm inşallahhh :KK68: :KK200:
Amin canım benim inşallah cümlemizin hakkında hayırlısını versin Rabbim 🤲belirtilerin şiddetli ağrı akıntı dime

Bende de var o yüzden sordum yanlış anlama aynıları belirti mi acaba

Merhabalar bu gebelik testi pozitif mi sizce yardımcı olursanız çok sevinirim fikirleriniz benim için önemli şimdiden teşekkür ederim ❤️
Merhaba bendede Aralık ayından beri adet sonrası mide bulantısı kusma kasık ağrısı oluyor ve test yapıyorum aynı bu şekilde oluyor ama bir iki gün sonra yine test yapıyorum ve negatif çıkıyor 😔 inşallah hayırlısı ile pozitif sonuç alırsın

Eklentiler

• IMG_20210219_170436.jpg
    IMG_20210219_170436.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba bendede Aralık ayından beri adet sonrası mide bulantısı kusma kasık ağrısı oluyor ve test yapıyorum aynı bu şekilde oluyor ama bir iki gün sonra yine test yapıyorum ve negatif çıkıyor 😔 inşallah hayırlısı ile pozitif sonuç alırsın
Amin canım benim inşallah çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese yaşatsın 🤲kan verdin mi hiç hep idrar testi mi yaptın yada yapıyorsun idrar testi yanılıtıcı oluyor o yüzden sordum canım

Amin canım benim inşallah çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese yaşatsın 🤲kan verdin mi hiç hep idrar testi mi yaptın yada yapıyorsun idrar testi yanılıtıcı oluyor o yüzden sordum

Amin canım benim inşallah çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese yaşatsın 🤲kan verdin mi hiç hep idrar testi mi yaptın yada yapıyorsun idrar testi yanılıtıcı oluyor o yüzden sordum canım
Amin canım inşallah bir kere kan testi yaptırdım olumsuz çıktı sonra zaten cesaret edemedim vermedim

X