Yani bekle kan testi yap o daha net sonuç verir3 aydır korunmuyoruz normalde reglim çok düzenliydi ama 3 aydır hep düzensiz şuan reglim iki gün geçikti. Hassas üretilen erken gebelik testlerinden yaptım ikinci çizgi çok aşırı silik çıktı sizce hamile miyim?
haftasonuna girdiği için sanırım önümüzdeki haftaya kaldıMuhtemelen var bir kan veril netleştirin
Ne kadar süre bekliyimYani bekle kan testi yap o daha net sonuç verir
Yani bence bi 5 6 gün geçmişse yapNe kadar süre bekliyim
Yani bence bi 5 6 gün geçmişse 4 gün geçsin o zaman
İkinci çizgi kaç dk içinde çıktı?3 aydır korunmuyoruz normalde reglim çok düzenliydi ama 3 aydır hep düzensiz şuan reglim iki gün geçikti. Hassas üretilen erken gebelik testlerinden yaptım ikinci çizgi çok aşırı silik çıktı sizce hamile miyim?
İki dakika içinde çok silik gölge gibi gözüktü ve kaldı öyleİkinci çizgi kaç dk içinde çıktı?
İlk 5 dk içinde çıktıysa hamilesinizdir diye düşünüyorumİki dakika içinde çok silik gölge gibi gözüktü ve kaldı öyle
daha önce ki gecikmelerimde de gölge gibi durmuştu diye çok heveslenmek istemedimİlk 5 dk içinde çıktıysa hamilesinizdir diye düşünüyorum
Sizi çok iyi anlıyorum .Elinizde fazla test varsa sabahki ilk idrar ile tekrar yapındaha önce ki gecikmelerimde de gölge gibi durmuştu diye çok heveslenmek istemedim
Çizgi var ama farklı bir testlede deneyin bence artımed güvenilir değilVar gibi bnde yaptım 3.30 gibi gecikmenin 1 gunu saylir yani tam gunum olmadim boyle cikti sizce var mi artimed
Markası nedir acaba3 aydır korunmuyoruz normalde reglim çok düzenliydi ama 3 aydır hep düzensiz şuan reglim iki gün geçikti. Hassas üretilen erken gebelik testlerinden yaptım ikinci çizgi çok aşırı silik çıktı sizce hamile miyim?
Markası nedir acaba
Early yazıyordu sanırım çok dikkat etmedim bir tık pahalı daha hassas üretilmiş dedi eczacıMarkası nedir acaba
Hamilesin canım. Benim de öyle çıkmıştı kan verdim beta 11 çıkmıştı henüz yeni olduğu için sabah kan ver bence ya da imkanın varsa şuan acile git ver3 aydır korunmuyoruz normalde reglim çok düzenliydi ama 3 aydır hep düzensiz şuan reglim iki gün geçikti. Hassas üretilen erken gebelik testlerinden yaptım ikinci çizgi çok aşırı silik çıktı sizce hamile miyim?
Bence direkt kan ver gebelik var özel hastanede acile gitsen yardımcı olurlar sağlık ocağı ve devlette yardımcı oluyorlar mi bilmiyorum tabi ben kan verdiğimde beta değerim 35 ti3 aydır korunmuyoruz normalde reglim çok düzenliydi ama 3 aydır hep düzensiz şuan reglim iki gün geçikti. Hassas üretilen erken gebelik testlerinden yaptım ikinci çizgi çok aşırı silik çıktı sizce hamile miyim?