Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu marka bendede anında silik çıkardı ama kanda negatif çıktı yalancı pozitif gösteriyorMarkası softec hemen çıktı silik çizgi sizce sevinmeli miyim ondan önce sabah days docter gebelik testi negatifti bu resim yüklediğim o günün gecesinde yaptığım böyle olan var mı ?
Ya gerçekten miHemde çizgisi bile çok benziyor
Markayı bilmiyorum ama bence negatif gibi duruyor ama siz yinede kan testi yapınMarkası softec hemen çıktı silik çizgi sizce sevinmeli miyim ondan önce sabah days docter gebelik testi negatifti bu resim yüklediğim o günün gecesinde yaptığım böyle olan var mı ?
Bi kaç gün daha bekleyip vereceğimMarkayı bilmiyorum ama bence negatif gibi duruyor ama siz yinede kan testi yapın
Umarım pozitiftirBi kaç gün daha bekleyip vereceğim
İnşallahUmarım pozitiftir
Bendede çıktı bu şekil diğer testler negatif regl 2 gün var buda artimed gibi yalancı pozitif veriyor sanırım almam dahaMarkası softec hemen çıktı silik çizgi sizce sevinmeli miyim ondan önce sabah days docter gebelik testi negatifti bu resim yüklediğim o günün gecesinde yaptığım böyle olan var mı ?
Bu marka genelde bu şekilde çıkarıyor 2 kere denedim yalancı pozitif verdi maalesef.Markası softec hemen çıktı silik çizgi sizce sevinmeli miyim ondan önce sabah days docter gebelik testi negatifti bu resim yüklediğim o günün gecesinde yaptığım böyle olan var mı ?
Maalesef regl oldum demek ki elçilik çizgilere de güvenmememiz gerekiyorBu marka genelde bu şekilde çıkarıyor 2 kere denedim yalancı pozitif verdi maalesef.
Maalesef kaç tane denedim ben bu markalardan hep umutlandırdı. Yaptığınız her iki marka da yalancı pozitif veriyor kafasına göre.Maalesef regl oldum demek ki elçilik çizgilere de güvenmememiz gerekiyor