Gebelik testim bakar mısınız yanılıyor muyum

Renkkkkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
106
34
26
Markası softec hemen çıktı silik çizgi sizce sevinmeli miyim ondan önce sabah days docter gebelik testi negatifti bu resim yüklediğim o günün gecesinde yaptığım böyle olan var mı ?

Eklentiler

• IMG_1640.jpeg
    IMG_1640.jpeg
    122,8 KB · Görüntüleme: 103
Markası softec hemen çıktı silik çizgi sizce sevinmeli miyim ondan önce sabah days docter gebelik testi negatifti bu resim yüklediğim o günün gecesinde yaptığım böyle olan var mı ?
Markayı bilmiyorum ama bence negatif gibi duruyor ama siz yinede kan testi yapın

Bendede çıktı bu şekil diğer testler negatif regl 2 gün var buda artimed gibi yalancı pozitif veriyor sanırım almam daha

Bu marka genelde bu şekilde çıkarıyor 2 kere denedim yalancı pozitif verdi maalesef.

X