Şaşırdım şimdi.Sadece 10 gün gecikmeye silik bulmuştum ama geç döllenme olabilir sanmıştım.Hayırlı haberlerini alırız canım inşallah
İnşallah canım. birkaçgün bekleyeceğim cumaya kadar olmazsam yine kan testi vericem. negatifse kadın doğumcuya giderim artık.
Rabbim senin bebeğini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Merhaba, benim teste de bakarmısınız kızlar adetime 4 gün var erken test yaptım
Adet günümün geçmesinimi beklesem yada yarın yaptırsam sonuç çıkarmı hemen ?Bence pozitif gibi ama kan testi yaptırsan garanti olur.
Adet günümün geçmesinimi beklesem yada yarın yaptırsam sonuç çıkarmı hemen ?
Bence pozitif gibi ama kan testi yaptırsan garanti olur.
Teşekkürler sağolun beklicem.Baya belirgin canım.umitlendirmek de i normalde yarın da çıkar bence ama sen en iyisi adet gününde Kan ver
Canım yine yaptım test bunada bakarmısınızAdet günümün geçmesinimi beklesem yada yarın yaptırsam sonuç çıkarmı hemen ?
Baya belirgin canım.umitlendirmek de i normalde yarın da çıkar bence ama sen en iyisi adet gününde Kan ver
1dklık bu hemen çıktı , şuan belirti olarak belim ağrıyor başka hiç birşey Yok,eczanelerde en pahalısı Hagi'si ise onu satma peşinde,inşallah vardır birşeyÇift çizgi hemen mi cıktı
Eger öyleyse tebrik ederim hamilesin
Baya geçmiş senin kan testi yaptırmadın tabi,ben bu iki gün nasıl geçicek bilemiyorumBu arada benim 14. gün oldu geçeli ama hala tık yok. ben de senin aldığın testten aldım birşey cıkmadı.
Baya geçmiş senin kan testi yaptırmadın tabi,ben bu iki gün nasıl geçicek bilemiyorum
İnşallah,Çok teşekkür ederim..Yanılmak istemiyorum haftasonun geçmesini beklicem.Kesinlikle pozitif bu, tebrikler.. Derhal bir doktora gidin derim.
Napsam yarında kan testimi yaptırsam, ne kdr sürede belli oluyor acaba ?kızlar en iyi predictor'den bile daha garantidir kan testi yaptırmak. inanın ona verdiğiniz paraya değmiyor. burdaki eczaneden aldım 25 TL, yandaki poliklinik 33 TL'ye kan testi yapıyor.
bir kere beta hcg belli bir değere gelene kadar zaten silik çizgi çıkıyor acabamı değilmi diye kafaya takıyorsun. halbuki kanda 5'in üzerine çıktınmı kesin hamilesin işte. ondan sonra yapman gereken 2 gün sonra kan testini tekrar ettirmen çünkü beta hcg hormonu 2 günde 2'ye katlıyor.
canım eğer tüp bebek, aşılama gibi bir yan yöntem kullanmadıysan, yaptırabilirsin. çünkü yan yöntemlerde mutlaka hormon ilacı, çatlatma iğnesi falan değerlerde oynamaya sebep olabiliyor. o ilaçların etkisinin geçmesi beklendiğinden işlemden 14 gün sonra kan testi istiyor doktorlar. ama senin normal yollaysa gidip baktırabilirsin tabi.Napsam yarında kan testimi yaptırsam, ne kdr sürede belli oluyor acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?