• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testi

Teşekkür ederim kızlar inşallah. Perşembe günü yaptırmayı düşünüyorum. Bana ve isteyen herkese nasip etsin rabbim.

Kizlar idrar testinde pozitif çikmişsa eger buna kesin hamile diyebilir miyiz. Idrar testinin yanildigini hic gordunuz mu,?

20160224_163749.jpg

Adete 5 gun varsa hatali cikar.ama suan ki goruntuden bana yok gibi geliyor.birde adet gunun gecikirse yaptir.daha guvenli olir.

Bi çizgi belirtisi sanki var gibi ama ümitlendirmek istemem . 2 gün geçmiş ilk idrarınla bir daha yap mutlaka . Güzel heberlerini bekliyoruz. Adı mutluluk seni de tebrik ederim .

kızlar bugun girmek nasip oldu sisteme 4 hafta 6 günlük hamileyim cok şükür rabbim isteyen herkeze nasip etsin mevlam

Merhaba arkadaşlar benim en son adet tarihi 10mayis gebelik testi aldım pozitif çıktı yarını da doktora çıktım ilk ultrason ile baktı göremedi kan tahlili yaptırdım sonuç 1240,5cikti doktor gebelik varmis dediğine göre de 6haftalik 3 günlük araniz da benim gibi olan varmı

öncelik sabah uyanır uyanmaz (yani ilk idrarla) test yapmak lazım %90 doğru çıkıyor .1. çizginin tam belli olup 2. çizginin az silik gibi olması durumunda hamile olduğunu belli ediyor

Benimde sabah yaptigim testte silim cizgi cikti kan testi yaptirdgmda dr yok dedi ama adetime 10 gun var daha ne demek bu simdi

Arkadaslar ben gebelik testi yapmistim negatif yani tek cizgi cikmisti test banyoda duruyodu 1hafta sonra neden bilmiyorum tekrar o testi kullandim ikinci cizgi cikti yani simdi ben hamilemiyim anlamadim boyle bisey olurmuki hic deneyen varmi eczanaye gitmeme firsatim yok ama ilk firsatta bi test alicam bidaha

arkadaşlar ben bugün gebelik testi yaptım 2 kez ikisindede silik çıktı ama belli sizce gebelik varmıdır çom umutlanmakta istemiyorum benim adetime 6 gün var ama yumurtlama dönemimde normal zamandan çok erken oluyor bilmiyorum yaa kafam çok karışık lütfen bana yardım edin :Saruboceq:
Canım bende adetimin ilk geciktigi gun gebelik testi yapmistim cok az silik vikmisti fakat cok emindim hissediyodum silik ciktigi halde cunku yumurtlama doneminde birlikte olmustum. Eger ilk idrarla baktiysan silikte olsa hamile olabilirsin bende de silikckmisti belli belirsiz zor seciyodum cizgiyi fakat doktora gttigimde kan testi yaptirdim hamileydim.

Kizlar yumurtlama günümün ertesi gunu birliktelik yasadim fakat iceri hicbirsekilde bosalma olmadi suan adetim normalde uzun suredir duzenliydi ilk gun gecikti gelmesi gerekti olmadi yarin sabah gebelik testi yaoacagim hamile kalma ihtimalimvarmidir nolur yardim edin basimdan bir kere gecti ayni stresi korkuyorum tekrar yasamaya hamile olma ihtimalim varmi yumurtlamanin ertesi gununden sonra icime bosalmadigi halde

Slm bugün adet olmam lazım olmadım 8inde oldum sonra 1inde hep 1 hafta önce oluyorum bu hesaba göre bugün yarın olmam lazım inşAllah hamileyimdir dua edin bayanlar Hayırlısı artık ☺

Slm bugün adet olmam lazım olmadım 8inde oldum sonra 1inde hep 1 hafta önce oluyorum bu hesaba göre bugün yarın olmam lazım inşAllah hamileyimdir dua edin bayanlar Hayırlısı artık ☺
Insallah canim hayirlisiyla guzel haberlerini al :)

Bayanlar ne kadarlık hamilelik var anlayaninz varmı yardim

Eklentiler

• IMG_20170225_083147.jpg
    IMG_20170225_083147.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 378
Back