• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testi

Mrh arkadaşlar adetim 10icin kti test yaptım hemen 2 dk da böyle oldu sonuç kesin mi sizce dogru mu
Benimde boyle cikmisti hamilesin canim hayirli olsun icini rahatlatmak icin hemn kan testi yaptir
Arkadaşlar selam adetime 8 gün var,dün test yaptım 10 15 dk sonra silik çizgi gördüm baya silikti, bugün tekrar yaptım hemen silik çizgiyi gördüm ama koyu değil, yine bugün predictor early(erken geb. Testi) aldım tekrar hiç çizgi çıkmadı, düşüncelerinizi paylaşır mısınız lütfen, teşekkürler.
Normalde slik cizgide cizgi olarak sayiliyor ama adetine daha 8 gun var bence bekle iki uc gun gecince yaparsan daha dogru olur cok merak ediyorsan hemen kan testi yaptir :)

Ben kan testi yaptir derim canim.... Hamile olabilirsin... Birde Sabah ilk idrarinla yap testi ama sonuc yine silik cikiyorsa bence hamilesindir ama ümitlenmeden önce en emin yol kan testi diyorum.... Allahim hayirlisini nasip etsin
Amin çok teşekkürler cevabınız için çalıştığım için testleri akşam yapma imkanı buldum, dediğiniz gibi sabahta deneyeyim , Allah herkesin gönlüne göre versin. .

Benimde boyle cikmisti hamilesin canim hayirli olsun icini rahatlatmak icin hemn kan testi yaptir

Normalde slik cizgide cizgi olarak sayiliyor ama adetine daha 8 gun var bence bekle iki uc gun gecince yaparsan daha dogru olur cok merak ediyorsan hemen kan testi yaptir :)
Aslında merak ettiğim normal testlerde silik, ergen gebelik testinde hiçbişi yok .pahalısı iyidir dedik ama umduğumuzu bulamadık

Arkadaşlar selam adetime 8 gün var,dün test yaptım 10 15 dk sonra silik çizgi gördüm baya silikti, bugün tekrar yaptım hemen silik çizgiyi gördüm ama koyu değil, yine bugün predictor early(erken geb. Testi) aldım tekrar hiç çizgi çıkmadı, düşüncelerinizi paylaşır mısınız lütfen, teşekkürler.
Selamlar,

Salı günü akşam silik
çarşamba günü silik
aynı çarşamba erken gebelik testi ile hiç çizgisiz
perşembe sabah notmal test çizgi yok,

Ben hiçbişey anlamadım bu testlerden.
aynı durumda olanlar var mıydı :(

FB_IMG_1437681385890.jpg

Selamlar,

Salı günü akşam silik
çarşamba günü silik
aynı çarşamba erken gebelik testi ile hiç çizgisiz
perşembe sabah notmal test çizgi yok,

Ben hiçbişey anlamadım bu testlerden.
aynı durumda olanlar var mıydı :KK43:
Şuan yine miratech le denedim ama gene çizgi yok.surelab adlı testte vardı şimdi ne oldu ki :((( yorumu olan yokmuuu

Kızlar herkese hayırlı cumalar. 1,5 senedir çocuk istiyoruz. Bu ay adetim 2 gün gecikti ve ben de dayanamadım test yaptım. Sonuç böyle çıktı. Sizce hamile miyim ?? :anneadayı: :110:
IMAG0127.jpg

Kizlar adetime 3 gun var ama dayanamyip test yaptim prediktor ile.tup bebek tedavisi ile oldum.sizce bu sonuca gorw hamilemiyim.silik cikti

Eklentiler

• IMG-20150731-WA0007.jpeg
    IMG-20150731-WA0007.jpeg
    81,3 KB · Görüntüleme: 793
Kızlar merhaba eylülde 1 yıl olacak evleneli bebek istiyoruz temmuz 9 da adet oldum en son 4-5 gün önce olurdum şuan olmam gerek. Ben dayanamadım ve test yaptım silik çizgi çıktı sizlerede danışmak istedim, acaba gotoğraf nasıl gönderiyoruz ?

QUOTE="hamusan_2910, post: 42026508, member: 673277"]Bence hamilesin canım[/QUOTE]
Dün daha silikti bgn daha belirgin kan testi yaptırsam çıkar mı acaba

QUOTE="hamusan_2910, post: 42026508, member: 673277"]Bence hamilesin canım
Dün daha silikti bgn daha belirgin kan testi yaptırsam çıkar mı acaba[/QUOTE]

Kan testinde çıkar ama düşük bi değer çıkabilir. Daha adetine bi kaç gün var çünkü.

Back