Dün yaptığımda 1 2 saat sonra gene çizgi belirdi sabah yaptım negatif biratim yapmiycamişallah canım çok sağol sanki boya dağılması gibi gelio bana yada dha önce çok hayal kırıklığına uğradığım için inanmak istemiyorum herlde![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün yaptığımda 1 2 saat sonra gene çizgi belirdi sabah yaptım negatif biratim yapmiycamişallah canım çok sağol sanki boya dağılması gibi gelio bana yada dha önce çok hayal kırıklığına uğradığım için inanmak istemiyorum herlde![]()
hayırlısı olsun canım valla bende hala kendimi negatif olarak görüyürum hayal kırıklığına uğramamak içinDün yaptığımda 1 2 saat sonra gene çizgi belirdi sabah yaptım negatif biratim yapmiycam
Hayal kırıklığı gibi düşünme bunu zamanı var demekki rabbim böyle istiyorhayırlısı olsun canım valla bende hala kendimi negatif olarak görüyürum hayal kırıklığına uğramamak için
öyle tabiki hakkımızda hayırlısı artıkHayal kırıklığı gibi düşünme bunu zamanı var demekki rabbim böyle istiyor
Karın ağrım var sağ kasığımda ağrı var gelip gidip batma oluyor içinde ve bunları 2 haftadır yaşıyorum adet olmayı bekliycem 1 hafta geçsin belli olurhayırlısı olsun canım valla bende hala kendimi negatif olarak görüyürum hayal kırıklığına uğramamak için
benim sadce göğüs ağrım var bilemiyorumKarın ağrım var sağ kasığımda ağrı var gelip gidip batma oluyor içinde ve bunları 2 haftadır yaşıyorum adet olmayı bekliycem 1 hafta geçsin belli olur
Yok yok net hamilesin bekle biraz 15 gun kadar hastanede hem kalp atisini duyarsin insallahişallah canım çok sağol sanki boya dağılması gibi gelio bana yada dha önce çok hayal kırıklığına uğradığım için inanmak istemiyorum herlde![]()
Başka belirtin nelerbenim sadce göğüs ağrım var bilemiyorum
işallah çok sağol canım❤Yok yok net hamilesin bekle biraz 15 gun kadar hastanede hem kalp atisini duyarsin insallah
başka yokBaşka belirtin neler
Hayırlısı olur inşallahbaşka yok![]()
işallahHayırlısı olur inşallah
Enerjini dusurme resmen hamilesin boyle kuruma cizgisi olmaz sen kalp atiisinj duymadan kimseye deme ama nazara gelmehayırlısı olsun canım valla bende hala kendimi negatif olarak görüyürum hayal kırıklığına uğramamak için
yok demem zaten kendim inanmadan görmeden dememEnerjini dusurme resmen hamilesin boyle kuruma cizgisi olmaz sen kalp atiisinj duymadan kimseye deme ama nazara gelme
Günaydın durum ne merak ettimyok demem zaten kendim inanmadan görmeden demem
Laboquick ile 3cu dakikada gri bir golgemsi çizgi gördüm bende hamilemiyim acaba bı hafta erkende yaptım. Regl 5gun kaldiMarkası laboquick ise gebelik vardır canım
Başka bir test daha yap canım hic çizgi çıkarmıyor çünkü normalde onda da gri çizgin hLaboquick ile 3cu dakikada gri bir golgemsi çizgi gördüm bende hamilemiyim acaba bı hafta erkende yaptım. Regl 5gun kaldi