• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testi

işallah canım çok sağol sanki boya dağılması gibi gelio bana yada dha önce çok hayal kırıklığına uğradığım için inanmak istemiyorum herlde🥺
Dün yaptığımda 1 2 saat sonra gene çizgi belirdi sabah yaptım negatif biratim yapmiycam

hayırlısı olsun canım valla bende hala kendimi negatif olarak görüyürum hayal kırıklığına uğramamak için
Karın ağrım var sağ kasığımda ağrı var gelip gidip batma oluyor içinde ve bunları 2 haftadır yaşıyorum adet olmayı bekliycem 1 hafta geçsin belli olur

işallah canım çok sağol sanki boya dağılması gibi gelio bana yada dha önce çok hayal kırıklığına uğradığım için inanmak istemiyorum herlde🥺
Yok yok net hamilesin bekle biraz 15 gun kadar hastanede hem kalp atisini duyarsin insallah

hayırlısı olsun canım valla bende hala kendimi negatif olarak görüyürum hayal kırıklığına uğramamak için
Enerjini dusurme resmen hamilesin boyle kuruma cizgisi olmaz sen kalp atiisinj duymadan kimseye deme ama nazara gelme

Kızlar merhaba bugün gecikmenin 2 günü ve hiç bir belirtim yok az önce test yaptım bakarsanız sevinirim 🫠

Eklentiler

• IMG_4802.jpeg
    IMG_4802.jpeg
    103,8 KB · Görüntüleme: 2
Laboquick ile 3cu dakikada gri bir golgemsi çizgi gördüm bende hamilemiyim acaba bı hafta erkende yaptım. Regl 5gun kaldi
Başka bir test daha yap canım hic çizgi çıkarmıyor çünkü normalde onda da gri çizgin h
Hafif pembelik gelmişse gebesindir inşallah birde düşük beta hcg algılıyor.

Back