Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet görünüyor ama bazı markalar var böyle yalancı pozitif veriyor artımed bebe taime gibi işallah doğrudur seninNet görünmüyor seninki gibi adını hatırlamıyorum
Sizin bahsettiginiz gebelik testlerinden değil oncomed googleden baktım simdievet görünüyor ama bazı markalar var böyle yalancı pozitif veriyor artımed bebe taime gibi işallah doğrudur senin
hım nettenmi aldın yoksa eczanedenmiSizin bahsettiginiz gebelik testlerinden değil oncomed googleden baktım simdi
Sizin bahsettiginiz gebelik testlerinden değil oncomed googledenevet görünüyor ama bazı markalar var böyle yalancı pozitif veriyor artımed bebe taime gibi işallah doğrudur senin
Ezcanedenhım nettenmi aldın yoksa eczanedenmi
oncomed hakkında fazla bilgim yok gecen yıldı sanırım netten sipriş etmiştim o markdan hepsi pozitif çıkmıştı hemde net ama sonuc ne yazıkki yanlıştı kan testi negtif çıkmıştı işallah senin doğrudur tabiSizin bahsettiginiz gebelik testlerinden değil oncomed googleden baktım simdi
ozmn olablir şimdi başka marka al dene kafnda rahat olur gecikmen varsa zaten çıkar netSizin bahsettiginiz gebelik testlerinden değil oncomed googleden
Ezcaneden
Yarın bellir olur zaten umitten başka çare yokoncomed hakkında fazla bilgim yok gecen yıldı sanırım netten sipriş etmiştim o markdan hepsi pozitif çıkmıştı hemde net ama sonuc ne yazıkki yanlıştı kan testi negtif çıkmıştı işallah senin doğrudur tabi
Fazla alırım şimdi eve gidince gene dener bide sabah denirimSizin bahsettiginiz gebelik testlerinden değil oncomed googleden
Ezcaneden
ben artık bunlara aslında hiç birine güzevnmıyorum her markayı yüzlerce yapmışımdır ama şuan kullandığım markdan çok memnunum hiç yanıltmadı aylardır onu kullanıyorumYarın bellir olur zaten umitten başka çare yok
aynen fazladan al bugunde dene ama idrarını 2 3 saat tut sıvı tüketmeden yapFazla alırım şimdi eve gidince gene dener bide sabah denirim
Bende merak ettim haha yapınca atar mısınız inşallah gönlünüzce olurFazla alırım şimdi eve gidince gene dener bide sabah denirim
aynen yapınca at burya bekliyoruz güzel haberlerBende merak ettim haha yapınca atar mısınız inşallah gönlünüzce olur![]()
keşke biraz bekleyeydin kız sıvı tüketmeden neyse yarın sabah beklıyırum güzel haberlerini işallahDayanamadım yaptım ikinci çizgi yok sabah ilk idrarla nediycem
erken tabiki 14 gün en erken çıkarKızlar adetlerim ilaç kullandığım için düzenli ilaç biter 3 gün içinde regl olurum 28 günde ilacım çarşamba günü bitti hala regl olmadım cumartesi test yaptım erken gebelik çıkmadı tekrar yapsammi bugün birde bu ay 4. 10. ... şubatta eşimle birlikte olduk 4. Tutmuş olsa çıkardı 10.subattaki tutmussa 7 gün oldu erkenmi çıkması erken gebelik testinde cikarmi
Öbürü silik olunca insan çıkar diye düşünüyorkeşke biraz bekleyeydin kız sıvı tüketmeden neyse yarın sabah beklıyırum güzel haberlerini işallah