• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testi

Net görünmüyor seninki gibi adını hatırlamıyorum

Eklentiler

• IMG_20250215_095117.jpg
    IMG_20250215_095117.jpg
    99,5 KB · Görüntüleme: 36
Sizin bahsettiginiz gebelik testlerinden değil oncomed googleden baktım simdi
oncomed hakkında fazla bilgim yok gecen yıldı sanırım netten sipriş etmiştim o markdan hepsi pozitif çıkmıştı hemde net ama sonuc ne yazıkki yanlıştı kan testi negtif çıkmıştı işallah senin doğrudur tabi

oncomed hakkında fazla bilgim yok gecen yıldı sanırım netten sipriş etmiştim o markdan hepsi pozitif çıkmıştı hemde net ama sonuc ne yazıkki yanlıştı kan testi negtif çıkmıştı işallah senin doğrudur tabi
Yarın bellir olur zaten umitten başka çare yok

Kızlar adetlerim ilaç kullandığım için düzenli ilaç biter 3 gün içinde regl olurum 28 günde ilacım çarşamba günü bitti hala regl olmadım cumartesi test yaptım erken gebelik çıkmadı tekrar yapsammi bugün birde bu ay 4. 10. ... şubatta eşimle birlikte olduk 4. Tutmuş olsa çıkardı 10.subattaki tutmussa 7 gün oldu erkenmi çıkması erken gebelik testinde cikarmi

Aldım geldim ama sıvı tükettim daha test yapmadım tuvaletim gelince yaparim olmadı yarın sabahta ilk idrarla yaparım

Kızlar adetlerim ilaç kullandığım için düzenli ilaç biter 3 gün içinde regl olurum 28 günde ilacım çarşamba günü bitti hala regl olmadım cumartesi test yaptım erken gebelik çıkmadı tekrar yapsammi bugün birde bu ay 4. 10. ... şubatta eşimle birlikte olduk 4. Tutmuş olsa çıkardı 10.subattaki tutmussa 7 gün oldu erkenmi çıkması erken gebelik testinde cikarmi
erken tabiki 14 gün en erken çıkar

Gün ışığına tutunca bu şekil görünüyor

Eklentiler

• IMG_20250217_154104.jpg
    IMG_20250217_154104.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 27
Back