var gibi bu hangi markaGün ışığına tutunca bu şekil görünüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var gibi bu hangi markaGün ışığına tutunca bu şekil görünüyor
Fortune sabah kesin belli olur heralde artıkvar gibi bu hangi marka
bence var hayrlısı olsun hakkında sabh dha net olur işallahFortune sabah kesin belli olur heralde artık
İnşallah sen naptın tekrarladinmibence var hayrlısı olsun hakkında sabh dha net olur işallah
Erken gebelik testi alsaydın yaGün ışığına tutunca bu şekil görünüyor
Onu almayı düşünmedim 3 gün gecikmem var diyeErken gebelik testi alsaydın ya
Ya hani kasette silik ya o yüzden dedim bende varsa onda daha net cikqr diye inşAllah sabah belli eder ilk idrarla sonucunu atarsın canım bize deOnu almayı düşünmedim 3 gün gecikmem var diye
İnşallah haber veririmYa hani kasette silik ya o yüzden dedim bende varsa onda daha net cikqr diye inşAllah sabah belli eder ilk idrarla sonucunu atarsın canım bize de
ben sabah yapıcam elimde tek bitane testim kaldı küçük bir köyde yaşıyorun alablcem yer yok başkaİnşallah sen naptın tekrarladinmi
Sabah ikimizde kırmızı çizgileri çeker atarız insallahyok
ben sabah yapıcam elimde tek bitane testim kaldı küçük bir köyde yaşıyorun alablcem yer yok başka
Gebesin kuzum maşallahselam kızlar bu sabah gebelik testi yaptım ilk idrarla ilk baktığımda pek bişy göremedim yarım saat sonra falan test bu şekildeydi kuruma çizgisidir dedim suya falan tuttum ama gecmedi sizde bi bakıp yorum yaparmısınızEki Görüntüle 3545672
ay işallah çok teşekkür ederim❤Gebesin kuzum maşallahkuruma çizgisi griye yakın oluyor ama seninki kırmızı bildiğin
![]()
kızlar günaydın ben testi tekrarladım bu sabah ama sanki bi tuhaflık var gibi testler bozuk olabilirmi bi bakarmısınızselam kızlar bu sabah gebelik testi yaptım ilk idrarla ilk baktığımda pek bişy göremedim yarım saat sonra falan test bu şekildeydi kuruma çizgisidir dedim suya falan tuttum ama gecmedi sizde bi bakıp yorum yaparmısınızEki Görüntüle 3545672
kızlar günaydın ben testi tekrarladım bu sabah ama sanki bi tuhaflık var gibi testler bozuk olabilirmi bi bakarmısı
Günaydın bence var sendekızlar günaydın ben testi tekrarladım bu sabah ama sanki bi tuhaflık var gibi testler bozuk olabilirmi bi bakarmısınız
Hamilesin tuhaflik yok hayirli olsunkızlar günaydın ben testi tekrarladım bu sabah ama sanki bi tuhaflık var gibi testler bozuk olabilirmi bi bakarmısınız
işallah kendimi inandırmak istemiyorumGünaydın bence var sende
işallah canım çok sağol sanki boya dağılması gibi gelio bana yada dha önce çok hayal kırıklığına uğradığım için inanmak istemiyorum herldeHamilesin tuhaflik yok hayirli olsun
Nasip de bekle sonra 3 gün sonra bidaha yap hiç birimiz ümitsiz yaşayamıyoruzişallah kendimi inandırmak istemiyorum![]()
sen ne yaptın tekrarladınmıGünaydın bence var sende