gebelik testi

mnnos

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2023
42
4
6
35
selam kızlar bu sabah gebelik testi yaptım ilk idrarla ilk baktığımda pek bişy göremedim yarım saat sonra falan test bu şekildeydi kuruma çizgisidir dedim suya falan tuttum ama gecmedi sizde bi bakıp yorum yaparmısınız

Konunuzu gördüm ve aynısı bendede oldu su konusunu merak ettim damlattim bende tam çizginin üstüne kaldı anlayamadım

evet laboquick dha öncede kullandım kuruma görmedim bu markada çok çok nadir oluyodu ama bu şekil değil işallah vardır yarın sabah tekrarlıycam
Yok yüzde doksan dokuz genesin ya çok grimsi oluyor kuruma çizgisi birde yarim saatte test tam kurumaya geçmez. Laboquick çok iyi bir marka inşallah sağlıkla kucağına alırsın

ben düznsiz adet oluyorum bazen 2 ay olmadığım oluyor ben ilişki üzerinden hesplayıp test yapıyorum hep
Anladım ben geçen ay 4 gün gecikme yaşadım ama testlerde hiç silik bı çizgi görmedim bu ayda 3 gündür gecikme silik bı çizgi gördüm ama 1 senedir falan hiç günü 1 gün geçirmez hatta saat saati saatine olurdu

işallah olmuştur testinin markası ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…