- Konu Sahibi aysenurozz
Ya demeeee… ama gebelik testlerin pozitifti 25 in ğzerini zaten algılar gebelik testleriNegatif çıkıyor 3.5 çıktı hemsireye yazdım negatif görünüyor dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya demeeee… ama gebelik testlerin pozitifti 25 in ğzerini zaten algılar gebelik testleriNegatif çıkıyor 3.5 çıktı hemsireye yazdım negatif görünüyor dedi
Demek ki 3üde yalancı pozitif vermiş bilemiyorum adetim de gelmediYa demeeee… ama gebelik testlerin pozitifti 25 in ğzerini zaten algılar gebelik testleri
3.5 hamilelik olabilir belki yükselirse belkide geç döllenme olabilir biraz geçsin tekrar kan verin benceŞimdide dayanamayıp farklı markayla yaptım vula diye bişey ondada böyle çıktı
Bence git kan var 3 test yaptım farklı markanın kaset test güvenilir diye oda dahil reglim de gecikti ama kan sonucu negatif ilk kez reglim gecikmesine rağmen ve testim böyle görünüyorduŞimdide dayanamayıp farklı markayla yaptım vula diye bişey ondada böyle çıktı
Artık çok yoruldum artık reglim gecikmesine rağmen o kadar düşük olması hiç hiç normal degil3.5 hamilelik olabilir belki yükselirse belkide geç döllenme olabilir biraz geçsin tekrar kan verin bence
Reglinin 9.gunu beyan 316 kanamam var şuan eğer yarın yükselirse gebelik olabilir yoksada düşük yaptığımı söyledi yurt dışında yaşıyorum 1-2 haftalık olduğunu düşünüyorum geç döllenme olabilir diye dijital gebelik testimde 1-2 haftalık yazıyor doktorda 1 haftalık için değer çok düşük diyo bin üstü olması lazimmis yarın kan verirsem 1500 üstü olmassa düşük yapılmasını söyledi bende kabul etmedimArtık çok yoruldum artık reglim gecikmesine rağmen o kadar düşük olması hiç hiç normal degil
Kabul etme bence de farklı doktora git durmadan kan ver elinden geleni yap doktor ihmali yüzünden bebeğini kaybeden biri olarak söylüyorum sana bunları devamı çok zor sabah karnımla konusup evden cıktım aksam eve nasıl girdiğimi bile hatırlamıyorum o kadar acı ki gerekirse haftada 5 gün kan ver ama biraz daha bekleReglinin 9.gunu beyan 316 kanamam var şuan eğer yarın yükselirse gebelik olabilir yoksada düşük yaptığımı söyledi yurt dışında yaşıyorum 1-2 haftalık olduğunu düşünüyorum geç döllenme olabilir diye dijital gebelik testimde 1-2 haftalık yazıyor doktorda 1 haftalık için değer çok düşük diyo bin üstü olması lazimmis yarın kan verirsem 1500 üstü olmassa düşük yapılmasını söyledi bende kabul etmedim
Zaten kandan sonra isterse kabul etmiyecem cikacam farklı bı doktora beklerim burda hamile olan biriyle konuştum bulunduğum ülkede 4 aylık hamile beta degeri 2 bin ve bebeği çok sağlıklı sana nasıl değer dusuk diyebiliyor diyoKabul etme bence de farklı doktora git durmadan kan ver elinden geleni yap doktor ihmali yüzünden bebeğini kaybeden biri olarak söylüyorum sana bunları devamı çok zor sabah karnımla konusup evden cıktım aksam eve nasıl girdiğimi bile hatırlamıyorum o kadar acı ki gerekirse haftada 5 gün kan ver ama biraz daha bekle
Her kadında farklılık gösterebiliyormus yanlış bilmiyorsam benim eski kan tahlillerime baktım ayın 2sinde 66 cıkmış 9unda 2211 e cıkmıs mesela birde reglden 5 gün önce öğrenmiştim 2211e cıktıgında reglim sadece 2 gün gecikmiş oluyormuş rakamın ucukluguna bak mesela herkes aynı deger üzerinden degerlendiremez benim yumurtaman 5. Gün olur seninki 15. Gün meselaZaten kandan sonra isterse kabul etmiyecem cikacam farklı bı doktora beklerim burda hamile olan biriyle konuştum bulunduğum ülkede 4 aylık hamile beta degeri 2 bin ve bebeği çok sağlıklı sana nasıl değer dusuk diyebiliyor diyo
O kadar şaşırdım ki anlatamam hadi biri hatalı diğeri yanlış sonuç e diğeri? Gerçekten çok şaşırdım. Üzülme diycem elde olmaz o kadar heves edip. Çok çok sarılıyorum sanaDemek ki 3üde yalancı pozitif vermiş bilemiyorum adetim de gelmedi
Bende neye uğradığımı sasırdım kaset test erken gebelik baska test regl gecikmesi belirtiler hepsi anlamsız geliyor suan her ay kendime yaşattığın seye inanamıyorumO kadar şaşırdım ki anlatamam hadi biri hatalı diğeri yanlış sonuç e diğeri? Gerçekten çok şaşırdım. Üzülme diycem elde olmaz o kadar heves edip. Çok çok sarılıyorum sanaumarım en kısa sürede hamile kalırsın sağlıklı şekilde
Çok istediğimiz için yapıyoruz elde değil seni çok iyi anlıyorum çünkü 14 15 aydır ben de böyleyim sürekli kendini dinlemek belirtileri araştırmak buraya girmek sormak okumak hepsini ben de yaptım elde olmuyorBende neye uğradığımı sasırdım kaset test erken gebelik baska test regl gecikmesi belirtiler hepsi anlamsız geliyor suan her ay kendime yaşattığın seye inanamıyorum
Bilmiyorum artık inan hayırlısı neyse o olsunÇok istediğimiz için yapıyoruz elde değil seni çok iyi anlıyorum çünkü 14 15 aydır ben de böyleyim sürekli kendini dinlemek belirtileri araştırmak buraya girmek sormak okumak hepsini ben de yaptım elde olmuyor
Amin amin rabbim en kısa sürede nasip etsin sağlıklı şekildeBilmiyorum artık inan hayırlısı neyse o olsun