- Konu Sahibi QueenElizabeth1
İkimizde yazalım insalllah gebelik haberiimiziBenimde 3 gun var dun aksam test yaptim.cok.silik cikti sabah yaptim cikti gibiydi zamanla sarardı t bolgesi sabirla bekliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkimizde yazalım insalllah gebelik haberiimiziBenimde 3 gun var dun aksam test yaptim.cok.silik cikti sabah yaptim cikti gibiydi zamanla sarardı t bolgesi sabirla bekliyorum
Bunlar dün yaptıklarım benimde :/Benimde 3 gun var dun aksam test yaptim.cok.silik cikti sabah yaptim cikti gibiydi zamanla sarardı t bolgesi sabirla bekliyorum
Bence sizde var gibi hissettimBenim gwce boyle cikti tamam yazalim
Sizin birinde var birinde yok gibu ins vardir isteyen herksesin mutlulukla olsun ben biraz korkuyorum tam net cizgi gormedigim icin birde olacak gibiyim gerginlestimBence sizde var gibi hissettim
Alttaki teste çizgiler garip çıkmış sanki birden fazla gibiSizin birinde var birinde yok gibu ins vardir isteyen herksesin mutlulukla olsun ben biraz korkuyorum tam net cizgi gormedigim icin birde olacak gibiyim gerginlestim
Benim.sanki yok az once after 10 yaptim cikmadi erken testAlttaki teste çizgiler garip çıkmış sanki birden fazla gibihakkımızda hayirlisi
Sabah ilk idrarla yapmak daha sağlıklı.Ben de regl gecikmesini beklicem test yapmak daha yorucu çıkmadığını görünce üzülüyor insan.Sizde de varsa daha yeni yükselmeye başlıyor olabilir bekleyin biraz dahaBenim.sanki yok az once after 10 yaptim cikmadi erken test
ben gorsem kesın yazardım :)) saglıkla al kucagına ınsallah ben hamıle bırını gorunce cok mutlu oluyorum :))Arkadaşlar merhaba ben dün freely test yaptım reglime 2 gün kaldığı için hemen bu şekilde çıktı sizce gebelik var mıdır
Eki Görüntüle 3545041
Teşekkür ediyorumben gorsem kesın yazardım :)) saglıkla al kucagına ınsallah ben hamıle bırını gorunce cok mutlu oluyorum :))