• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Eklentiler

• 1000017441.jpg
    1000017441.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 48
Arkadaşlar merhaba bugün batıma 1 gün var dayanamadım erken gebelik testi yaptım predictor early markası çok silik bir çizgi çıktı sizce gebelik var mıdır

Eklentiler

• IMG_0273.jpeg
    IMG_0273.jpeg
    252,9 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_0274.jpeg
    IMG_0274.jpeg
    97,4 KB · Görüntüleme: 40
Yok o sekilde degilde çok kez kan verdim ya ilk hamileliğimi öğrendiğimde hemen cıkmıştı daha sonra sonuç hep nagatifti ya o zamanlarda geç çıktı psikolojik şey kaldı
Strese sokma kendini geç çıkıp çıkmaması tamamen laboratuvara bağlı yoğunluğa göre. Ben devlet acilde verdiğim zaman 1,5 saatte çıkıyor mesai saatleri içi yani hafta içi 6 saati buluyor. Özelde veriyorum 2 gündür 1,5 saati geçmiyor. Korkma bekleyelim bakalım🍀

Ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde 66 cıkmıştı regl tarihinden önce kan verdiğimden canını sıkma bak bu ay doğal yolla çatlaman olmuş bir de bence bu bir işaret hersey çok güzel olucakkkk❤️❤️
Ya merhaba benim değerim 316 adet tarihine bakınca 5 haftalık olması lazım diyo doktor dijital testte 1 2 haftalık gosteriyor kan değerin 1 haftalık gebelik olsa daha bin üstü olması lazım diyo yurt dışında yaşıyorum salı günü tekrar kan verecem eğer 1500 üstü olmassa değerin düşük yapman için ilaç verecez diyo kabul etmiyecem tabiki ama sinir oldum 5 haftalık hamilelikte değerin 8 bin olması lazım diyo

Ya merhaba benim değerim 316 adet tarihine bakınca 5 haftalık olması lazım diyo doktor dijital testte 1 2 haftalık gosteriyor kan değerin 1 haftalık gebelik olsa daha bin üstü olması lazım diyo yurt dışında yaşıyorum salı günü tekrar kan verecem eğer 1500 üstü olmassa değerin düşük yapman için ilaç verecez diyo kabul etmiyecem tabiki ama sinir oldum 5 haftalık hamilelikte değerin 8 bin olması lazım diyo
1 kere mi kan verdiniz?

Evet almadılar daha önce kan adetten önce dijital gebelik testi yaptım negatifti kanamam oldu bı anda 3 gün önce yaptım pozitif çıktı geç döllenmeden şüpheleniyorum 1 haftaliga göre değerin çok düşük dedi
Şimdi şöyle söyleyim bugün beta hcg bakıldıysa tam 48 saat sonra tekrar beta hcg bakılması lazım. 48 saat sonra çıkan sonuç 2 katı artmıyorsa daha düşük çıkarsa sonuç evet bir problem var denilebilir. Geç döllenme vardır hemen alalım falan yapılmaması lazım. 48 saatte kan verin bu çok önemli. Ayrıca geç döllenme varsa diyelim ultrasonda gözüktü bebeğe göre son adet tarihi düzenlenir ve takibe yine devam edilir.

Şimdi şöyle söyleyim bugün beta hcg bakıldıysa tam 48 saat sonra tekrar beta hcg bakılması lazım. 48 saat sonra çıkan sonuç 2 katı artmıyorsa daha düşük çıkarsa sonuç evet bir problem var denilebilir. Geç döllenme vardır hemen alalım falan yapılmaması lazım. 48 saatte kan verin bu çok önemli. Ayrıca geç döllenme varsa diyelim ultrasonda gözüktü bebeğe göre son adet tarihi düzenlenir ve takibe yine devam edilir.
Son adet tarihim 1 Ocak adet tarihine bakılırsa 5 haftalık diyo düşük değerin diyo 1 haftalık dahi olsa değerin çok düşük diyo

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-10-15-22-12-379_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2025-02-10-15-22-12-379_com.whatsapp.jpg
    88,7 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG-20250209-WA0028.jpeg
    IMG-20250209-WA0028.jpeg
    62,9 KB · Görüntüleme: 36
Değerim ve 3 gün önceki gebelik testim
İdrar testi önemsiz ona takılma önemli olan kan testi, yine söylüyorum 48 saatte bir beta hcg baktırmaktan başka yapabileceğin şey yok. Önemli olan 2 kat artması. 9 şubatta yani dün vermişsin kan testi yarın git yine kan ver bakılmasını istiyorum de

İdrar testi önemsiz ona takılma önemli olan kan testi, yine söylüyorum 48 saatte bir beta hcg baktırmaktan başka yapabileceğin şey yok. Önemli olan 2 kat artması. 9 şubatta yani dün vermişsin kan testi yarın git yine kan ver bakılmasını istiyorum de
Yarın kan verecem kaç olması lazım değerin sence ben çok anlamıyorum ilk gebeligim

Back