- Konu Sahibi aysenurozz
Tamam canım haber bekliyorum senden haber ver mutlaka
A
aysenurozz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 saat oldu kan vereli de anca gidiyorum eve 2 saat gözüyle bakıyorum sonuca artıkTamam canım haber bekliyorum senden haber ver mutlaka A aysenurozz
Ay hadi inşallah canımmm güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin rabbim heyecanlandım1 saat oldu kan vereli de anca gidiyorum eve 2 saat gözüyle bakıyorum sonuca artık![]()
Evet var ben comforta çok güveniyorum bende hep doğru sonuç verdi siz kan verin benceKızlar reglme 4 gün var days Comfort erken gebelik testiyle yaptım bide kaset test yaptım kasette çıkmadı sizce bunda varmı 5 dakika içinde böyle oldu
Evet var ben comforta çok güveniyorum bende hep doğru sonuç verdi siz kan verin bence
Hala çıkmadıAy hadi inşallah canımmm güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin rabbim heyecanlandımanca çıkar
Korkuyorum bende böyle gec cıkınca hep hayal kırıklığı oldu sonuçÖf merak içindeyim yaaa![]()
Hayııııııır ne alakası var geç erken çıkmayla öyle düşünmeKorkuyorum bende böyle gec cıkınca hep hayal kırıklığı oldu sonuç
Yok o sekilde degilde çok kez kan verdim ya ilk hamileliğimi öğrendiğimde hemen cıkmıştı daha sonra sonuç hep nagatifti ya o zamanlarda geç çıktı psikolojik şey kaldıHayııııııır ne alakası var geç erken çıkmayla öyle düşünme
Strese sokma kendini geç çıkıp çıkmaması tamamen laboratuvara bağlı yoğunluğa göre. Ben devlet acilde verdiğim zaman 1,5 saatte çıkıyor mesai saatleri içi yani hafta içi 6 saati buluyor. Özelde veriyorum 2 gündür 1,5 saati geçmiyor. Korkma bekleyelim bakalımYok o sekilde degilde çok kez kan verdim ya ilk hamileliğimi öğrendiğimde hemen cıkmıştı daha sonra sonuç hep nagatifti ya o zamanlarda geç çıktı psikolojik şey kaldı
Ya merhaba benim değerim 316 adet tarihine bakınca 5 haftalık olması lazım diyo doktor dijital testte 1 2 haftalık gosteriyor kan değerin 1 haftalık gebelik olsa daha bin üstü olması lazım diyo yurt dışında yaşıyorum salı günü tekrar kan verecem eğer 1500 üstü olmassa değerin düşük yapman için ilaç verecez diyo kabul etmiyecem tabiki ama sinir oldum 5 haftalık hamilelikte değerin 8 bin olması lazım diyoBen ilk gebeliğimi öğrendiğimde 66 cıkmıştı regl tarihinden önce kan verdiğimden canını sıkma bak bu ay doğal yolla çatlaman olmuş bir de bence bu bir işaret hersey çok güzel olucakkkk![]()
1 kere mi kan verdiniz?Ya merhaba benim değerim 316 adet tarihine bakınca 5 haftalık olması lazım diyo doktor dijital testte 1 2 haftalık gosteriyor kan değerin 1 haftalık gebelik olsa daha bin üstü olması lazım diyo yurt dışında yaşıyorum salı günü tekrar kan verecem eğer 1500 üstü olmassa değerin düşük yapman için ilaç verecez diyo kabul etmiyecem tabiki ama sinir oldum 5 haftalık hamilelikte değerin 8 bin olması lazım diyo
Evet almadılar daha önce kan adetten önce dijital gebelik testi yaptım negatifti kanamam oldu bı anda 3 gün önce yaptım pozitif çıktı geç döllenmeden şüpheleniyorum 1 haftaliga göre değerin çok düşük dedi1 kere mi kan verdiniz?
Şimdi şöyle söyleyim bugün beta hcg bakıldıysa tam 48 saat sonra tekrar beta hcg bakılması lazım. 48 saat sonra çıkan sonuç 2 katı artmıyorsa daha düşük çıkarsa sonuç evet bir problem var denilebilir. Geç döllenme vardır hemen alalım falan yapılmaması lazım. 48 saatte kan verin bu çok önemli. Ayrıca geç döllenme varsa diyelim ultrasonda gözüktü bebeğe göre son adet tarihi düzenlenir ve takibe yine devam edilir.Evet almadılar daha önce kan adetten önce dijital gebelik testi yaptım negatifti kanamam oldu bı anda 3 gün önce yaptım pozitif çıktı geç döllenmeden şüpheleniyorum 1 haftaliga göre değerin çok düşük dedi
Son adet tarihim 1 Ocak adet tarihine bakılırsa 5 haftalık diyo düşük değerin diyo 1 haftalık dahi olsa değerin çok düşük diyoŞimdi şöyle söyleyim bugün beta hcg bakıldıysa tam 48 saat sonra tekrar beta hcg bakılması lazım. 48 saat sonra çıkan sonuç 2 katı artmıyorsa daha düşük çıkarsa sonuç evet bir problem var denilebilir. Geç döllenme vardır hemen alalım falan yapılmaması lazım. 48 saatte kan verin bu çok önemli. Ayrıca geç döllenme varsa diyelim ultrasonda gözüktü bebeğe göre son adet tarihi düzenlenir ve takibe yine devam edilir.
Son adet tarihim 1 Ocak adet tarihine bakılırsa 5 haftalık diyo düşük değerin diyo 1 haftalık dahi olsa değerin çok düşük diyo
İdrar testi önemsiz ona takılma önemli olan kan testi, yine söylüyorum 48 saatte bir beta hcg baktırmaktan başka yapabileceğin şey yok. Önemli olan 2 kat artması. 9 şubatta yani dün vermişsin kan testi yarın git yine kan ver bakılmasını istiyorum deDeğerim ve 3 gün önceki gebelik testim
Yarın kan verecem kaç olması lazım değerin sence ben çok anlamıyorum ilk gebeligimİdrar testi önemsiz ona takılma önemli olan kan testi, yine söylüyorum 48 saatte bir beta hcg baktırmaktan başka yapabileceğin şey yok. Önemli olan 2 kat artması. 9 şubatta yani dün vermişsin kan testi yarın git yine kan ver bakılmasını istiyorum de