Gebelik testi

YArın adet günüm gitcem

Bu belirsizlikle yaşanmaz ki aile hekimi biraz kıl ama napim yaptığım testleri de götürcem bi baktırayim bnde bi belirti yok sadece uykum var inanın hepinize her namazda dua ediyorum Rabbım isteyen kullarının kucağını tez zamanda doldursun inşallah kendim dahil
Allah razi olsun. Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin tez vakitte🧿❤️

Aile hekimine iki gun gecti de zaten takibi kadin dogum yapacak

Ay ebru inşallah ya bari senden güzel haberler alalım hayırlısıyla 🙏🏻💕 tekrarladın mı testi sen bugün

Eklentiler

• 1000109589.jpg
    1000109589.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 19
Ebruu ne yaptın kan berdin mi regl oldun mu son durum güncellemesi yapar mısın merak ettim seni

Testler böyle bitanem bilmiyorum beklemedeyim

Eklentiler

• 1000111080.jpg
    1000111080.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 11
Testler böyle bitanem bilmiyorum beklemedeyim
Bence gözle görülür bir koyulaşma var testlerinde, regli günün bugün mü belirtilerin neler? Benim bugün ama ben kan testinden sonra başka test yapmadım hala da olmadım pazartesiyi bekleyeceğim

E ebru2816 F flowerk kizlar ben bogazim agriyinca dun doktora gittim gebelik olabilir diyince test yaptı negatif çıktı, antibiyotik verdi. Ama reglye iki gun vardi yarin olmam lazim hala gelen giden yok ilaci da almadim adet olunca alirim diye. Sizce artar mi sonradan iki gun kala cikarmiydi dongunun 30. Gunuydu. Bende pcos var 28-32 arasinda geliyor genelde duzenli olurum her ay, Suan hic belirtim de yok

X