İnşallahSonuçlarınızı inanılmaz merak ettim hayırlısı olsun inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahSonuçlarınızı inanılmaz merak ettim hayırlısı olsun inş
Yani dün çıkan kan sonucu net olmama ihtimali yüksek iğnenin etkisi olabilir hayal kırıklığı olmadı değil ama gerçeklerle yüzleşmek gerekiyorEvet çatlamadan 12 gün geçmesi lazım cumartesi tekrar yaptır kan o zaman çıkan sonuç nettir
Hayırlısı canım benim bekle cumartesi yapYani dün çıkan kan sonucu net olmama ihtimali yüksek iğnenin etkisi olabilir hayal kırıklığı olmadı değil ama gerçeklerle yüzleşmek gerekiyor
Amin herşeyin hayırlısı ne diyimHayırlısı canım benim bekle cumartesi yap
Banada haber verebilirsin Prodoctor yaptım silik çıktı bat cuma günü Mimea ve artımed kaset test yaptım dün onlardada silik çizgi çıktı prodoctorı daha koyu bekliyordum silik geldi tüp bebek günümü bekliyorum olmaz diye düşünüyorum gerildim açıkçası senin pozitif olursa bende kendimde umutlu olucam açıkçasıBen kan testi verdim bir saate çıkacakmış
Testlerinin fotoğrafı var mı varsa atar mısın bakalımBanada haber verebilirsin Prodoctor yaptım silik çıktı bat cuma günü Mimea ve artımed kaset test yaptım dün onlardada silik çizgi çıktı prodoctorı daha koyu bekliyordum silik geldi tüp bebek günümü bekliyorum olmaz diye düşünüyorum gerildim açıkçası senin pozitif olursa bende kendimde umutlu olucam açıkçası
Siyahlı olan Prodoctor diğerleri Mimea yarım saat arayla yapmıştım dünTestlerinin fotoğrafı var mı varsa atar mısın bakalım
Pardon mimeayı atmamışım çizgi olan Mimea diğerleri bugün ki ProdoctorTestlerinin fotoğrafı var mı varsa atar mısın bakalım
Negatif diye düşünme rabbim hayırlı zamanda nasip eylesin hepimize inşallah Bizimde umudumuz olur silik çizgiler yanlış bile olsa umutlandırdı sabrın sonu selametİnşallah isteyen burdaki tüm kızların pozitif olur herşeyden önce, fakat nedense kan verdikten sonra sanki negatif çıkıcak yaptığım testler yanlışmış hissi geldi bana çok umutsuz bekliyorum şuanda
Çok üzüldüm rabbim en güzelini kolaylıkla nasip eylesinKızlar maalesef testler beni kötü yanılttı kan testim negatif
Hadi ya pes inanmiyorum neye güvencez bizKızlar maalesef testler beni kötü yanılttı kan testim negatif
Bu nasıl yanlış olurKızlar bu kuruma çizgisi gibi bişey değildir ya dimi inanasım gelmiyor hala
Gün doğmadan neler doğar az önce yaptım benimde senden sonra inancım kalmadiKızlar maalesef testler beni kötü yanılttı kan testim negatif
Birde kızlar ben ovitrelleden sonra kalp çarpıntım oldu nabzım 160 I buldu hastanede bayıldım zor düşürdüler nabzımı aynı durumu yaşayan varmı acabaAmin inşallah rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip eylesin inşallah 6.52 yok diyen çok oldu ben çelişkide kaldım ama daha reglime 7 gün varken yaptığım sonuç bu