Ebrucuğum hayırlı olsun sana senin artık iyice pembeleşmiş de allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizi de haberdar et doltora gidersen canımGün doğmadan neler doğar az önce yaptım benimde senden sonra inancım kalmadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ebrucuğum hayırlı olsun sana senin artık iyice pembeleşmiş de allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizi de haberdar et doltora gidersen canımGün doğmadan neler doğar az önce yaptım benimde senden sonra inancım kalmadi
Bilmiyorum canım yanıltabilir yarın adet günüm bakalım seninki da belli attığındakilerdeEbrucuğum hayırlı olsun sana senin artık iyice pembeleşmiş de allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizi de haberdar et doltora gidersen canım
Yükselme şansı olur belki kaç çıktı betaEbrucuğum hayırlı olsun sana senin artık iyice pembeleşmiş de allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizi de haberdar et doltora gidersen canım
Sanmıyorum canım ama değerimi de bilmiyorum sonuç <1.20 yazıyor zaten kanda negatif idrarda pozitif nasıl olabilir ki en son idrara geçen bir şey değil miydi valla çok şaşkınım halaYükselme şansı olur belki kaç çıktı beta
Bekle adetin geciktiyse kan verEki Görüntüle 3522381 sizce varmi dün beta 0.2 çıktı adete 4 gün kala bugün 3 gün kala test yaptım böyle çık tı kafam çok karışık
E bnmde 0.2 çıktı düşün 4 gün önce adetime 4 gün vardı 0.2 çıktığındaSanmıyorum canım ama değerimi de bilmiyorum sonuç <1.20 yazıyor zaten kanda negatif idrarda pozitif nasıl olabilir ki en son idrara geçen bir şey değil miydi valla çok şaşkınım hala
Evet adetten sonra yada yarın olmazsamBekle adetin geciktiyse kan ver
Bu senin verdiğin kan testinden ne zaman sonra kaset test yaptın ve böyle silik çıkmaya başladı pekiE bnmde 0.2 çıktı düşün 4 gün önce adetime 4 gün vardı 0.2 çıktığında
13 14 15 yaptım negatifBu senin verdiğin kan testinden ne zaman sonra kaset test yaptın ve böyle silik çıkmaya başladı peki
Bugün kaç gün kaldıKafam allak bullak oldu çünkü benim yaptığım testlerin hepsi de farklı markalardı, az önce diğer başlıklarda okudum bizim gibi kanda negatif çıkıp adeti geçtikten sonra pozitife dönen çok kişi varmış iyice bulandı kafam valla bekliycem bakalım eğer adet olmazsam tekrar test vereceğim
Bir daha kan ver istersen ama adet günü vsya gecikince. Sabretmek zor biliyorum ama inşallah vardır allah gönlünüze göre versinEki Görüntüle 3522381 sizce varmi dün beta 0.2 çıktı adete 4 gün kala bugün 3 gün kala test yaptım böyle çık tı kafam çok karışık
İnşallahBir daha kan ver istersen ama adet günü vsya gecikince. Sabretmek zor biliyorum ama inşallah vardır allah gönlünüze göre versin
Cumartesi ya da pazar olmam lazımBugün kaç gün kaldı
4 gün önceden benimde 0.2ydiBen kanı çarşamba akşamı vermiş oldum yani 3-4 gün önce
Adet gunun kaç gun geçmişti canim, negatif ciksada Allahtan umit kesilmez. Ben geçen sene kimyasal geçirdiğim zaman reglim gecikmesinin 11 gün sonra kanda pozitif görmüştüm 35ti, idrar testinde sirk bir çizgi vardı regli gecikmesinin olduğu gün, kan verdiğimde çıkmamıştı ama test silik çizgiydi kan 10 gün sonra çıktı bende sasirmistimKafam allak bullak oldu çünkü benim yaptığım testlerin hepsi de farklı markalardı, az önce diğer başlıklarda okudum bizim gibi kanda negatif çıkıp adeti geçtikten sonra pozitife dönen çok kişi varmış iyice bulandı kafam valla bekliycem bakalım eğer adet olmazsam tekrar test vereceğim
Sen pazartesimi gideceksin canim? Günün gecmismiydi hatirlayamadim4 gün önceden benimde 0.2ydi
Bu belirsizlikle yaşanmaz ki aile hekimi biraz kıl ama napim yaptığım testleri de götürcem bi baktırayim bnde bi belirti yok sadece uykum var inanın hepinize her namazda dua ediyorum Rabbım isteyen kullarının kucağını tez zamanda doldursun inşallah kendim dahilSen pazartesimi gideceksin canim? Günün gecmismiydi hatirlayamadim