Gebelik testi

Sanmıyorum canım ama değerimi de bilmiyorum sonuç <1.20 yazıyor zaten kanda negatif idrarda pozitif nasıl olabilir ki en son idrara geçen bir şey değil miydi valla çok şaşkınım hala
E bnmde 0.2 çıktı düşün 4 gün önce adetime 4 gün vardı 0.2 çıktığında

Kafam allak bullak oldu çünkü benim yaptığım testlerin hepsi de farklı markalardı, az önce diğer başlıklarda okudum bizim gibi kanda negatif çıkıp adeti geçtikten sonra pozitife dönen çok kişi varmış iyice bulandı kafam valla bekliycem bakalım eğer adet olmazsam tekrar test vereceğim

Kafam allak bullak oldu çünkü benim yaptığım testlerin hepsi de farklı markalardı, az önce diğer başlıklarda okudum bizim gibi kanda negatif çıkıp adeti geçtikten sonra pozitife dönen çok kişi varmış iyice bulandı kafam valla bekliycem bakalım eğer adet olmazsam tekrar test vereceğim
Bugün kaç gün kaldı

Adet gunun kaç gun geçmişti canim, negatif ciksada Allahtan umit kesilmez. Ben geçen sene kimyasal geçirdiğim zaman reglim gecikmesinin 11 gün sonra kanda pozitif görmüştüm 35ti, idrar testinde sirk bir çizgi vardı regli gecikmesinin olduğu gün, kan verdiğimde çıkmamıştı ama test silik çizgiydi kan 10 gün sonra çıktı bende sasirmistim

Benimde bugün aşırı bel ağrım var ve halsizim cok grip gibiyim, 3 gun kaldi sabah test yaotim negatifti, daha vakit var ama hic hissetmiyorum bisey grip gibi hissediyorum

YArın adet günüm gitcem
Sen pazartesimi gideceksin canim? Günün gecmismiydi hatirlayamadim
Bu belirsizlikle yaşanmaz ki aile hekimi biraz kıl ama napim yaptığım testleri de götürcem bi baktırayim bnde bi belirti yok sadece uykum var inanın hepinize her namazda dua ediyorum Rabbım isteyen kullarının kucağını tez zamanda doldursun inşallah kendim dahil

X