Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetime 5 gün var bugün test yaptım awox gebelik testi silik çıktı ama bariz görünüyor . Daha önce bir kimyasall yaşadım silik de olsa çizgi var değil mi
Adetime 5 gün var bugün test yaptım awox gebelik testi silik çıktı ama bariz görünüyor . Daha önce bir kimyasall yaşadım silik de olsa çizgi var değil mi
Canm olabilir ama ilk 5 dakika önemli gerçi fazla bir şey de geçmemiş yeni oluşmuş olabilir bebeğin adetin gecikince tekrar yap bence yoksa direk kan ver kesin sonuç kan da belli
Ben bir çok kez test yaptım ve hep yanıldım canm en doğrusu kan testi bir de bu işte acele etme Rabbım inşallah kısa zamanda sana da senin gibi bir bebis verir
Ben bir çok kez test yaptım ve hep yanıldım canm en doğrusu kan testi bir de bu işte acele etme Rabbım inşallah kısa zamanda sana da senin gibi bir bebis verir