Testle öğrendim çok sılık çizgi vardi hemen beta baktırdım 24 çıktı sonra yükseldiBeta ile mi test ile mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testle öğrendim çok sılık çizgi vardi hemen beta baktırdım 24 çıktı sonra yükseldiBeta ile mi test ile mi
Csnım gittin mi naptın nasıl durumlarŞükür canım cuma doktoruma gideceğim bakalım
Şükür canım herşey normal 24 haftamda şeker yüklemesi yaptıracağım doktorum şekerine bakalım dedi rapor verdi meğersem şeker yüklemesimiş biraz korkuyorum ama yapacağım bakalımCsnım gittin mi naptın nasıl durumlar
Merhabalar benimde reglime 5 gün var birkaç belirtimde var test yaptım silik çizgi çıktı ilk kez görüyorum silik çizgiTestle öğrendim çok sılık çizgi vardi hemen beta baktırdım 24 çıktı sonra yükseldi
Kan testi veririn netleşir hakkınızda hayırlısı olsun inşallahMerhabalar benimde reglime 5 gün var birkaç belirtimde var test yaptım silik çizgi çıktı ilk kez görüyorum silik çizgi
Reglimi bekleyeceğim hüsrana uğramamak için Teşekkür ederim cümlemizin inşallahKan testi veririn netleşir hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
şükür canım ben de şeker yüklemesinden korkuyorum ekimin başında benim de randevum bana da şeker yüklemesini söyleyecek kesin ama kaçamıyoruz malesefŞükür canım herşey normal 24 haftamda şeker yüklemesi yaptıracağım doktorum şekerine bakalım dedi rapor verdi meğersem şeker yüklemesimiş biraz korkuyorum ama yapacağım bakalım
Evet kuzum ben doktorum sormadı bile istiyormusun istemiyormusun diye direk istiyo yaşükür canım ben de şeker yüklemesinden korkuyorum ekimin başında benim de randevum bana da şeker yüklemesini söyleyecek kesin ama kaçamıyoruz malesef
İnsallah cıkmaz ya :)Evet kuzum ben doktorum sormadı bile istiyormusun istemiyormusun diye direk istiyo ya
Ayy inşallah canım renklıye gitecektin dımı senİnsallah cıkmaz ya :)
Canım korkulacak bir şey değil ben dün yaptırdım 2-3 saat sürüyor şekerli su içip 3 kere kan veriyorsunuz bu kadarşükür canım ben de şeker yüklemesinden korkuyorum ekimin başında benim de randevum bana da şeker yüklemesini söyleyecek kesin ama kaçamıyoruz malesef
Evet canım 26’sındaAyy inşallah canım renklıye gitecektin dımı sen
Ben şeker çıkar diye korkuyorum :) yapılışından değil de sonucun nasıl bu aradaCanım korkulacak bir şey değil ben dün yaptırdım 2-3 saat sürüyor şekerli su içip 3 kere kan veriyorsunuz bu kadar
Ayyy kuzum mide bulantısı yapıyor mu saat kaç gibi yaptırdınCanım korkulacak bir şey değil ben dün yaptırdım 2-3 saat sürüyor şekerli su içip 3 kere kan veriyorsunuz bu kadar
Ayyy hadi güzel haberler bekliyorumEvet canım 26’sında
Sonucum iyi geldi sıkıntı yok bir de benim bebiş biraz tombulmuş haftası da ileride göründü bennde şeker çıkacak diye çok korkmuştum ama çıkmadıBen şeker çıkar diye korkuyorum :) yapılışından değil de sonucun nasıl bu arada
Yani biraz yapıyor aç ve susuz çağırıyorlar gece 12 den sonra yiyip içmeyi kesiyorsun o şekerli su meyveli gazoz gibi tadı ama hızlı hızlı bitirmeye çalışınca biraz mide bulandırdı ben mesai başlar başlamaz gidip yaptırdım sabahın köründe çünkü bu işlem yapılırken su bile içmeye müsade etmiyorlarAyyy kuzum mide bulantısı yapıyor mu saat kaç gibi yaptırdın
Ayyyy en çok mide bulantısı için korkuyorum umarım sonuçların temiz çıkmıştır kuzumYani biraz yapıyor aç ve susuz çağırıyorlar gece 12 den sonra yiyip içmeyi kesiyorsun o şekerli su meyveli gazoz gibi tadı ama hızlı hızlı bitirmeye çalışınca biraz mide bulandırdı ben mesai başlar başlamaz gidip yaptırdım sabahın köründe çünkü bu işlem yapılırken su bile içmeye müsade etmiyorlar
Ayyyy en çok mide bulantısı için korkuyorum umarım sonuçların temiz çıkmıştır kuzum