Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba erken gebelik testi yaptım Predictor diye. Silik çizgi çıktı. Anlamıyorum normal testte yaptım o da silik çıktı. Gebelik şüphesi var mıdır halâ emin olamıyorum. Tecrübeli olanlar bakabilir mi
Estağfurullah soru sorun zaten bende emin olmak istiyordum 20 Aralıkta yaptım silik çizgi prodictor erken 22 Aralıkta yaptım çizgi yok yine prodictor ve ekstra bebetime kaset test 23 Aralık yani bugün çizgi yok prodictor erken Yani ilk yaptığım silik çıktı. 2 gün sonra ve bugün yaptığım çizgi yok
Estağfurullah soru sorun zaten bende emin olmak istiyordum 20 Aralıkta yaptım silik çizgi prodictor erken 22 Aralıkta yaptım çizgi yok yine prodictor ve ekstra bebetime kaset test 23 Aralık yani bugün çizgi yok prodictor erken Yani ilk yaptığım silik çıktı. 2 gün sonra ve bugün yaptığım çizgi yok
Acaba kimyasal mı gecirdin çünkü tam tersi olması gerekiyordu bence hani 20 de yaptığın testte negatif 22 de yaptığında negatif 23 te yaptığın pozitif olması gerekiyordu
Acaba kimyasal mı gecirdin çünkü tam tersi olması gerekiyordu bence hani 20 de yaptığın testte negatif 22 de yaptığında negatif 23 te yaptığın pozitif olması gerekiyordu