Yaaa ne güzeel ben daha hic hissetmedimBugün ilk defa hareket hissettim kuzu 2-3 defa tekme attı çok değişik ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa ne güzeel ben daha hic hissetmedimBugün ilk defa hareket hissettim kuzu 2-3 defa tekme attı çok değişik ya
Bende emin olamadım acaba mı dedimYaaa ne güzeel ben daha hic hissetmedim
Maşallah cnm darısı basımaBende emin olamadım acaba mı dedim
Renkli ultrason için hastanenden mi randevu aldın canımMaşallah cnm darısı basıma
Atıl Yüksel’e aldım canım. Doktor da onu önerdi. Gittin mi bu arada kontrole nasıl geçti?Renkli ultrason için hastanenden mi randevu aldın canım
Şükür iyi kuzum 6 gün önden gidiyor o yüzden 17 haftama girmiş gibi görünüyor ultrason için Randuvu alcağım bendeAtıl Yüksel’e aldım canım. Doktor da onu önerdi. Gittin mi bu arada kontrole nasıl geçti?
Oh iyi canım sevindim, kime alacaksınŞükür iyi kuzum 6 gün önden gidiyor o yüzden 17 haftama girmiş gibi görünüyor ultrason için Randuvu alcağım bende
Doktorum Mehmet uludoğan önerdi canım ordan alacağımOh iyi canım sevindim, kime alacaksın
Hadi hayırlısı cnmDoktorum Mehmet uludoğan önerdi canım ordan alacağım
Bende ara ara su gibi minik akıntılar oluyor kuzu sende de var mıDoktorum Mehmet uludoğan önerdi canım ordan alacağım
Akıntım var kuzu çok normal bazen az bazen çok geliyo bendeBende ara ara su gibi minik akıntılar oluyor kuzu sende de var mı
Bazı yorumlar gördüm de korktum acaba normal değil mi diye doktora sormadan sana da bi sorayım dedim rahatladım :)Akıntım var kuzu çok normal bazen az bazen çok geliyo bende
Korkma korkma kuzum yine doktoruna gidince sor ama gayet normal diye biliyorumBazı yorumlar gördüm de korktum acaba normal değil mi diye doktora sormadan sana da bi sorayım dedim rahatladım :)
Evet canım gidince sorarım yine bi çok sağol sen naptın detaylı icin randevu aldın mıKorkma korkma kuzum yine doktoruna gidince sor ama gayet normal diye biliyorum
Aldım kuzum 4 EylülEvet canım gidince sorarım yine bi çok sağol sen naptın detaylı icin randevu aldın mı
İsimine karar verdiniz mı kuzumEvet canım gidince sorarım yine bi çok sağol sen naptın detaylı icin randevu aldın mı
Ay 1 gün var aramızdaAldım kuzum 4 Eylül
Evet canım Defne olacak insallah siz?İsimine karar verdiniz mı kuzum
Evet canım Defne olacak insallah siz?
Adı ile yaşaşın inşallah kuzum bizimde Aslan EfeEvet canım Defne olacak insallah siz?
Amin hepsi insallah canım biz de erkek olursa Aslan düşünüyorduk çok güzel bir isimAdı ile yaşaşın inşallah kuzum bizimde Aslan Efe