Sonuc cıkınca haber ver canım ultrasondan anlasılmıyo pekAyyy anlamadım ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuc cıkınca haber ver canım ultrasondan anlasılmıyo pekAyyy anlamadım ki
Tamam canımSonuc cıkınca haber ver canım ultrasondan anlasılmıyo pek
Cıktı mı canım sonucunTamam canım
Yoook canım bugün 6 gün olduCıktı mı canım sonucun
Bugün yarın cıkar herhalde canım hangi firmaya yaptırmıştınYoook canım bugün 6 gün oldu
Nipt plus canım doktorum orayı önerdi inşallah meraktan öleceğimBugün yarın cıkar herhalde canım hangi firmaya yaptırmıştın
Anladım canım hadi hayırlısı haklısın vakit geçmiyor :)Nipt plus canım doktorum orayı önerdi inşallah meraktan öleceğim
Evet kuzum ya bakalım bekliyoruzAnladım canım hadi hayırlısı haklısın vakit geçmiyor :)
Herşeyim temiz erkekAnladım canım hadi hayırlısı haklısın vakit geçmiyor :)
Oyy masallah kuzum cok sevindim sağlıkla kucağına al insallahHerşeyim temiz erkek
İnşallah canım inşallahOyy masallah kuzum cok sevindim sağlıkla kucağına al insallah
Silik çizgi var gibi kuzumArkadaşlar merhaba Allah rızası için benim de testime bakar mısınız? Bir fotoğrafı koyulaştırdım, erken gebelik testi yaptım reglime 3 gün varken bu şekilde çıktı bugün veya yarın olmam gerekiyor regl ama henüz olmadım göğüs hassasiyetim var, kasıklarım ağrıyor ama arada regl olacakmışım gibi sancı da geliyor, çok istiyorum kızlar duanıza talibim.
Ay inşallahSilik çizgi var gibi kuzum
Kaç haftalık oldun kuzum nasıl gidiyorAy inşallah
Maalesef ben hamile değilmişimKaç haftalık oldun kuzum nasıl gidiyor
İyi gidiyor kuzu 9 ağustosta kontrolüm var haftalar geçmiyor senin nasıl gidiyor
İyi kuzum benimde 5 Ağustos da var aynı şekilde geçmiyo kaç haftalık oldun kuzumİyi gidiyor kuzu 9 ağustosta kontrolüm var haftalar geçmiyor senin nasıl gidiyor
15+4 kuzu sen?İyi kuzum benimde 5 Ağustos da var aynı şekilde geçmiyo kaç haftalık oldun kuzum