- 22 Nisan 2022
- 333
- 61
- 28
- 22
- Konu Sahibi Kardelen3804
-
İnşallah öyle yapmaya çalışıyorumİnşallah hamilesindir kafana takmamaya çalış
Sabah daha net çıkar. Akşam silik ya da negatif çıkabiliyorBende çok ümitlendirmemeye çalışıyorum akşama doğru tekrar bir test daha yapacağım sonuca göre kan vereceğim
Yaptım negatif çıktıSabah daha net çıkar. Akşam silik ya da negatif çıkabiliyor
Ümitlenmek istemiyorum artıkSabah daha net çıkar. Akşam silik ya da negatif çıkabiliyor
Canını sıkma daha var günümüzeYaptım negatif çıktı
NasipCanını sıkma daha var günümüze
Ben beklemedeyim yoğun akıntı ve bel ağrılarım var adetimi bekliyorumCanım ben yarın test yapıcam sen nasıl oldun
Yapınca yaz burayaCanım ben yarın test yapıcam sen nasıl oldun
Tamam canım kan sonucu çıksın yazıcamYapınca yaz buraya
Yapınca yaz
Üzülme canım en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin rabbimKanı bekleyemedim hastanede erken gebelik testi yaptım negatif bendede yok malesef
Kızlar günaydın yardıma ihtiyacım var kafam çok karıştı. Son ilişkim 28 şubattı ve prezervatifle korunmuştuk.Yumurtlama dönemim de değildi. O ilişkiden sonra günümde adet gördüm ve normaldi. Şimdi bu ayki adet tarihim bugün. Sabah adet olmamıştım 3 ay önceden kalma artımed test vardı yaptım silik çizgi çıktı. Şimdi ise kanamam başladı pembe kırmızı şekilde ve hani peçeteye affedersiniz baya geliyor lekelenme gibi değil. Eğer hamilelik varsa 8 hafta olcaktı testin kopkoyu çıkması lazım değil mi? Tekrar test yapmalı mıyım? Kafam çok karıştıBAT günün mü bugün kac gün var. Evet bu test yanıltabiliyormuş. İstersen 2- 3sonra kaset testle dene.
Testin fotoğrafı var mıKızlar günaydın yardıma ihtiyacım var kafam çok karıştı. Son ilişkim 28 şubattı ve prezervatifle korunmuştuk.Yumurtlama dönemim de değildi. O ilişkiden sonra günümde adet gördüm ve normaldi. Şimdi bu ayki adet tarihim bugün. Sabah adet olmamıştım 3 ay önceden kalma artımed test vardı yaptım silik çizgi çıktı. Şimdi ise kanamam başladı pembe kırmızı şekilde ve hani peçeteye affedersiniz baya geliyor lekelenme gibi değil. Eğer hamilelik varsa 8 hafta olcaktı testin kopkoyu çıkması lazım değil mi? Tekrar test yapmalı mıyım? Kafam çok karıştı
Testin fotoğrafı var mı
Fotoğraf yokTestin fotoğrafı var mı
Evet çizgi gözüküyor ama artı med testler yanıltıcı olabiliyor başka bir testle tekrardan yap bence
İlk idrar olmasına gerek var mı çünkü son ilişkş üzernden 8 hafta geçti ve şu an pede de kan geçmiş her peçeteye de kan geliyorEvet çizgi gözüküyor ama artı med testler yanıltıcı olabiliyor başka bir testle tekrardan yap bence
Yoğun bir kanama mi yoksa damla şeklinde mıİlk idrar olmasına gerek var mı çünkü son ilişkş üzernden 8 hafta geçti ve şu an pede de kan geçmiş her peçeteye de kan geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?