- 9 Ağustos 2022
- 231
- 40
- 18
- 24
- Konu Sahibi Kardelen3804
Damla değil peçeteyi baya ıslatıyor ve affedersiniz elimle kontrol edince elime de geliyorYoğun bir kanama mi yoksa damla şeklinde mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Damla değil peçeteyi baya ıslatıyor ve affedersiniz elimle kontrol edince elime de geliyorYoğun bir kanama mi yoksa damla şeklinde mı
İlla ki ilk idrar olmasına gerek yok ama ilk idrarla denersen emi olursun içinde şüphe kalmasın diye diyorumİlk idrar olmasına gerek var mı çünkü son ilişkş üzernden 8 hafta geçti ve şu an pede de kan geçmiş her peçeteye de kan geliyor
Ağrınız var mı pekiDamla değil peçeteyi baya ıslatıyor ve affedersiniz elimle kontrol edince elime de geliyor
Bel ağrım var birazAğrınız var mı peki
Yani son ilişkimden korunmalı olmasına rağöen 8 hafta geçmiş ilk idrar olmasa da çıkar herhaldeİlla ki ilk idrar olmasına gerek yok ama ilk idrarla denersen emi olursun içinde şüphe kalmasın diye diyorum
Eğer gebelik varsa sekiz hafta da çıkar evetYani son ilişkimden korunmalı olmasına rağöen 8 hafta geçmiş ilk idrar olmasa da çıkar herhalde
Dediğim gibi bence testini tekrarlayın tekrar aynı çıkarsa kan verinBel ağrım var biraz
Teşekkür ederim çokDediğim gibi bence testini tekrarlayın tekrar aynı çıkarsa kan verin
Rica ederim hakkınızda hayırlısı sonuç ne olursa yazın burayaTeşekkür ederim çok
Bu arada kan iyice kırmızılaştı ve pıhtı var hamile olsam böyle olmazfı herhalde ama şimdi test almaya gidiyorımRica ederim hakkınızda hayırlısı sonuç ne olursa yazın buraya
Eğer hamile iseniz böyle olması sıkıntılıBu arada kan iyice kırmızılaştı ve pıhtı var hamile olsam böyle olmazfı herhalde ama şimdi test almaya gidiyorım
Adet gününüz ne zamanBu arada kan iyice kırmızılaştı ve pıhtı var hamile olsam böyle olmazfı herhalde ama şimdi test almaya gidiyorım
BugünAdet gününüz ne zaman
O zaman neden test yaptınız ki
Geçen ay da adet oldum
Adet olmuşsunuz demek ki
Aydan aya olmuyor musunuzGeçen ay da adet oldum
Sabah adet olmamıştım uyandığımda benim bazen erken de gelir o yüzden yaptım ama test hatalıydı herhaldeO zaman neden test yaptınız ki
OluyorumAdet olmuşsunuz demek ki
Aydan aya olmuyor musunuz
Testte sıkıntı vardır şun an adet olmuşsunuz büyük ihtimalleSabah adet olmamıştım uyandığımda benim bazen erken de gelir o yüzden yaptım ama test hatalıydı herhalde
Tamamdır teşekkür ederimTestte sıkıntı vardır şun an adet olmuşsunuz büyük ihtimalle