- 22 Nisan 2022
- 333
- 61
- 28
- 22
- Konu Sahibi Kardelen3804
-
Umudunuzu kırmak istemem ama zaten şu an adet kanaması yaşıyorsunuz test almanıza gerek yok benceOluyorum
Şu an hamilelik düşünmüyorum zaten ama test silik çıkınca şüphelendim en iyisi emin olmak tekrar yapıp. Artımed de çoğu insanda yanlış çıkartıyormuş zatenUmudunuzu kırmak istemem ama zaten şu an adet kanaması yaşıyorsunuz test almanıza gerek yok bence
Evet artı med çok kötü bir marka ben kimseye önermiyorumŞu an hamilelik düşünmüyorum zaten ama test silik çıkınca şüphelendim en iyisi emin olmak tekrar yapıp. Artımed de çoğu insanda yanlış çıkartıyormuş zaten
Şimdi de roll marka test yaptım ve test negatif. 8 hafta ve üstüne adet görmeme rağmen çıkardı herhaldeEvet artı med çok kötü bir marka ben kimseye önermiyorum
Negatif çıkar zaten şun adettesiniz büyük ihtimalleŞimdi de roll marka test yaptım ve test negatif. 8 hafta ve üstüne adet görmeme rağmen çıkardı herhaldeEki Görüntüle 3233172
Tamam çok teşekkür ederim. Artımed beni de şaşırttı bu ayNegatif çıkar zaten şun adettesiniz büyük ihtimalle
Artı med tam bir rezaletTamam çok teşekkür ederim. Artımed beni de şaşırttı bu ay
Canım ben erken oldum bu ay adet sende ne var ne yokArtı med tam bir rezalet
Maalesef bende adet oldumCanım ben erken oldum bu ay adet sende ne var ne yok
Canım ne yaptınAnldm canım teşekkürler
Merhaba gebelik elde ettiniz miVe normalde 10 gün kala benim göğüslerim çok acıtır ama bu ay hiç bir acı olmadı ve sol kasığımda arada batma oluyor başka hiç bir belirtim yok
Merhaba gebelik elde ettiniz mi
Regl oldum ama bugün regl günüm ama adet olmadım yine aynı şekilde hiç bir belirti yok hamilelikle alakalıMerhaba gebelik elde ettiniz mi
Hayırlı olsun canım daha çok yeni bende böyle öğrendim şimdi tam 10 aylık uyuyorum kızçemi
Merhaba, adete kaç gün kala öğrendiniz. Adete 5 gün kala negatif. Umudu kesmeli miyimHayırlı olsun canım daha çok yeni bende böyle öğrendim şimdi tam 10 aylık uyuyorum kızçemi
Adete 4 gün kala çok çok silik pembe bir çizgi ile erken gebelik testi ile öğrendim bence kesme canım beni test yapmaya iten belirtimde durduk yere uykumun gelmesi hep bi uyku haliydiMerhaba, adete kaç gün kala öğrendiniz. Adete 5 gün kala negatif. Umudu kesmeli miyim
İnşallah bakalım, tesekkürler cevabınız içinAdete 4 gün kala çok çok silik pembe bir çizgi ile erken gebelik testi ile öğrendim bence kesme canım beni test yapmaya iten belirtimde durduk yere uykumun gelmesi hep bi uyku haliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?