- Konu Sahibi Kardelen3804
-
Ve normalde 10 gün kala benim göğüslerim çok acıtır ama bu ay hiç bir acı olmadı ve sol kasığımda arada batma oluyor başka hiç bir belirtim yokKizlar benimde testine bakarmisiniz benim reglime 4 gün var ilk idrarla yaptım
Yumurtlama ve adet günlerimiz aynı bende senin gibiyim gögüslerime dokunamıyorum halsizim uykuluyum ama test yapmaya korkuyorum
Merhaba bilgim olmadığı için soruyorum kaset testle erken gebelik testine baktım internette ikiside görseli aynı aradaki fark nedir ?BAT günün mü bugün kac gün var. Evet bu test yanıltabiliyormuş. İstersen 2- 3sonra kaset testle dene.
Erken gebelik testleri yanıltıcı oluyor canım kan ver benceBu testler yanıltıcı olmuyor dimi kaset testte yaptım onda negatif çıktı
Evet2 gün öncemiydi yani.
12 günAdetine kaç gün vvar cnm
Banamı soruyorsunAdetine kaç gün vvar cnm
2 gün önce yumurtlaman olduysa neden test yapıyorsun ki şimdiden??
Göğüs hassasiyetim çok fazlaBelirtiniz varmı canım
Göğüs hassasiyetim var ve midem kötü o yüzden yaptım2 gün önce yumurtlaman olduysa neden test yapıyorsun ki şimdiden??
Bence test yapmalısınYumurtlama ve adet günlerimiz aynı bende senin gibiyim gögüslerime dokunamıyorum halsizim uykuluyum ama test yapmaya korkuyorum
Erken gebelik testlerinde daha hassas oluyor erken olan gebelikleri bile erken test ile öğrenebiliyorsunMerhaba bilgim olmadığı için soruyorum kaset testle erken gebelik testine baktım internette ikiside görseli aynı aradaki fark nedir ?
2 günde ne belirtisi allah aşkına 10 gün bekleyin en azındanGöğüs hassasiyetim var ve midem kötü o yüzden yaptım
2 Günle bir alakası var mı ki çift çizgi neden çıktı peki2 günde ne belirtisi allah aşkına 10 gün bekleyin en azından
Daha öncesinden tutma ihtimali yok mu2 gün önce yumurtlaman olduysa neden test yapıyorsun ki şimdiden??
Eğer erken yumurtlama olduysa hamilelik vardır yoksa 2 günde imkansız ikinci çizgi çıkmasıDaha öncesinden tutma ihtimali yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?