Gebelik testi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zehracrn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2021
56
12
Kızlar günaydın. 3 aylık bir gebelikte gün ortasında idrar testi yapmış olsam bile 2. Çizgi çıkardı dimi silik bile çıkmadı ya 3 tane yaptım hamile değil miyim

Kızlar günaydın. 3 aylık bir gebelikte gün ortasında idrar testi yapmış olsam bile 2. Çizgi çıkardı dimi silik bile çıkmadı ya 3 tane yaptım hamile değil miyim
Belirli bi aydan sonra beta değeri düşüyor diye biliyorum. Araştırmak gerekiyor yine de. Kadın doğuma görünün

3 ay önce ilişkiye girdim ama bir daha olmadı 13 gün sonra kan testim negatifti 2 ay adet gördüm ama bu ay adetim bir türlü gelmedi 3 tane test yaptım negatif çıktı neden olamadığımı anlamadım

Hee hamile degilsiniz ozmn bendd 3 aylik hamilesiniz testiniz negatif cikiyo zannetim kandada cikmadiysa gebe degilsnzdr zaten

Kızlar peki ilişkiden 13 gün sonra kan testi kesin midir ondan sonra 2 kere adet oldum ama yoğunluğunu hatırlamıyorum 3 kez de kaset test yaptım ama adet olmadım diye sizce bir daha mı görünsem kan testi yaptırsam

Kızlar peki ilişkiden 13 gün sonra kan testi kesin midir ondan sonra 2 kere adet oldum ama yoğunluğunu hatırlamıyorum 3 kez de kaset test yaptım ama adet olmadım diye sizce bir daha mı görünsem kan testi yaptırsam
13 gun sonra kan verdinz ustune 2 ader gordunuz diye anladm umarim dogru anlamisimdr ben yumurtlama oldgna emin oldgm gunden snra 11 gunde kanda ogrendm gebeligiki sizin kanda negatf cikms sanirim ustune bide iki kez adet olmussunuz :KK43: yani kesininde kesini bu

Adet olamıyorum ve kasık ağrım var sökmesi için ne önerirsiniz peki çok stresli bi dönemden geçtim ondan olabşlir belki ama sökmediği için psikolojik anlamda yoruldum

bu üyenin acilen biraz üreme hakkında biyolojik destek alması gerekiyor bence.
Amacım sizi rahatsız etmek veya sorularımla fake amaçlı dalga geçmek değil ruh hali açısından anca bu şekilde bilen birilerinden yardım alarak iyi olabileceğimi düşündüm kusura bakmayın, gereken desteği de alırım mneriniz için teşekkürler

Amacım sizi rahatsız etmek veya sorularımla fake amaçlı dalga geçmek değil ruh hali açısından anca bu şekilde bilen birilerinden yardım alarak iyi olabileceğimi düşündüm kusura bakmayın, gereken desteği de alırım mneriniz için teşekkürler
Canim üzülme sakın belkide sitresten anlatmak istedgn gbi analatamadin bizde yanls anldk ne biliyim üzlme ama vakti zamanı var daha demekki :) sitres yapma bu ayda adetin geciktiyse kan testi yaptrp emin olmadan sökturucu kullanma

Canim üzülme sakın belkide sitresten anlatmak istedgn gbi analatamadin bizde yanls anldk ne biliyim üzlme ama vakti zamanı var daha demekki :) sitres yapma bu ayda adetin geciktiyse kan testi yaptrp emin olmadan sökturucu kullanma
Teşekkür ederim 🙏

kizlar adete 7 gun var sizce nedir durum?

Eklentiler

• 20211105_213655.jpg
    20211105_213655.jpg
    110,8 KB · Görüntüleme: 87
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X