Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum ben tam net göremedim, ama 2 gün yine erken ben 2 gün , 1 gün önce yaptığımda tertemiz negatifti . Adet günüm yaptığımda silik çıktı net bir şekilde bekle bence :) Rabbim kalbine göre versinMerhaba, bat 10 şubat bugün test yaptım hayali bir çizgi gördüm ama sizce gebelik var mı? Olsaydı tam net çıkardı değil mi? Fotoğrafta tam belli olmuyordu diye oynadım biraz fotoğrafla![]()
Malesef göremedimMerhaba, bat 10 şubat bugün test yaptım hayali bir çizgi gördüm ama sizce gebelik var mı? Olsaydı tam net çıkardı değil mi? Fotoğrafta tam belli olmuyordu diye oynadım biraz fotoğrafla![]()
İnşallahKuzum ben tam net göremedim, ama 2 gün yine erken ben 2 gün , 1 gün önce yaptığımda tertemiz negatifti . Adet günüm yaptığımda silik çıktı net bir şekilde bekle bence :) Rabbim kalbine göre versin![]()
Ovülasyonda koyu çıkınca gebelik oluyo sanırım tam bilmiyorum ama inşallah hamilesindir, gebelik testi yaptın mı?Bende 10 şubat beklemediyim ovulasyon testi pozitif koyu çıkıyor
Adet gecikmesini beklicem artıkMalesef göremedim![]()
Hayırlı haberler al kuzummm :) sen yinede ağır kaldırma , dikkat et bu süreçte :)İnşallahadet gecikmesini beklicem artık ben de
YaptimOvülasyonda koyu çıkınca gebelik oluyo sanırım tam bilmiyorum ama inşallah hamilesindir, gebelik testi yaptın mı?
İnşallahHayırlı haberler al kuzummm :) sen yinede ağır kaldırma , dikkat et bu süreçte :)
Bi tek ben görmüyorum demek ki hayali çizgiyiBaya silik hatta hayali bi iki gün daha bekleyin derim![]()
Sende de sanki hayali bi çizgi varYaptim
GörünmüyorYaptim