- 17 Ağustos 2020
- 673
- 424
- 23
- 28
- Konu Sahibi SeseSesilia
Inşallah canim bakayim gidicem bugün muhtemelenHayırlı olsun canım kan ver hiç bekleme güzel haber alacaksın inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canim bakayim gidicem bugün muhtemelenHayırlı olsun canım kan ver hiç bekleme güzel haber alacaksın inşallah
Çok sağ ol canımHayırlısı olsun tebrik ederim![]()
Olacak tabi o sancı. Bebiş tutunmaya çalışıyorO fotoğrafları hemen çektim testten 5 dakika sonra diyebilirim kuruma çizgisi olmadigina emindim ama karnimda da sürekli sancı vardı o yüzden emin olamadımm çok teşekkür ederim allah isteyen herkese versin![]()
Ay söylediğin iyi oldu yaa sıcak duş ilişki falan bunlardan haberim yoktu canım çok sağ olOlacak tabi o sancı. Bebiş tutunmaya çalışıyor![]()
Doktora gidene kadar dikkat edilmesi gereken şeyler var, ilişki yaşamamak gibi, yüksek bi yere uzanmama, ve bilindik şeyler ağır kaldırmama, ani haraket etmeme, sıcak banyo yapmama gibi. Bunlara dikkat et canım inşallah gerisini sana doktorun söyler
Bunların hepsi tutunma aşamasında tehlikeli canım. Bana da doktorum söylemişti. O yüzden ekstra dikkat et. İnşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsınAy söylediğin iyi oldu yaa sıcak duş ilişki falan bunlardan haberim yoktu canım çok sağ ol
Bize de haber ver canım alırsın güzel haberi insAllahInşallah yaa gebe kalmak bi yana bi de sağlıklı olmasi için dua ediyorum. Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin. Insallah bugün gitmeyi düşünüyorum şuan araba yok belki taksiyle giderim
Çok sağ ol canım dikkat edicem inşallahBunların hepsi tutunma aşamasında tehlikeli canım. Bana da doktorum söylemişti. O yüzden ekstra dikkat et. İnşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın![]()
Bu durumunuz beni de umutlandırdı. Karnım hala ağrıyor ara ara. Ama adet olamadım. Yarın test yapıcam. Bana dua etKizlar etiketleme nasıl bilmiyorum böyle etiketledim sizi. Yarim saat önce yaptığım testi atiyorum. Bana dünkinden daha koyu geldi sırf net çıksın diye prof makineyle çektim artikilk 3 dakikada çıktı çizgi
Ay hadi hayırlısı inşallah sağlıkla bebislerimiz olurr. Benim dün de çok ağırdı hatta bu sabah da ağırdı ama tuvalt sancısıymış. Suan sadece belim agriyor bir de göğüslerim hafif. Baska bir belirtim yokBu durumunuz beni de umutlandırdı. Karnım hala ağrıyor ara ara. Ama adet olamadım. Yarın test yapıcam. Bana dua et![]()
Çok sevindim sizin adınıza. Darısı başıma inşaAllah. Sağlıkla gelsin evladınızAy hadi hayırlısı inşallah sağlıkla bebislerimiz olurr. Benim dün de çok ağırdı hatta bu sabah da ağırdı ama tuvalt sancısıymış. Suan sadece belim agriyor bir de göğüslerim hafif. Baska bir belirtim yok![]()
Amiin çok sağ olun allah size de tez zamanda versin sağlıkla inşallah. Gerçi benimki daha net değil sadece testte çıktı ama bakalımÇok sevindim sizin adınıza. Darısı başıma inşaAllah. Sağlıkla gelsin evladınız![]()
Bende 4.günm bakalım inş15 gün sabah akşam aç karna yaptım
Hayirli olsun canim pozitif olarak gözüküyor bence düne göre daha belirginKizlar etiketleme nasıl bilmiyorum böyle etiketledim sizi. Yarim saat önce yaptığım testi atiyorum. Bana dünkinden daha koyu geldi sırf net çıksın diye prof makineyle çektim artikilk 3 dakikada çıktı çizgi
Sag ol canım erken gebelik testi istedim eşimden bir de onunla deneyeceğimHayirli olsun canim pozitif olarak gözüküyor bence düne göre daha belirgin
Hadi hayırlısı güzel sonuçlar alırız inşallahBende 4.günm bakalım inş
Tabi biz burda böyle yorumlar yapıyoruz birbirimize umut veriyoruz ama bazen o umutlar boş oluyor. Umudunu yitirme canim umarim senin güzel hayırlı haberlerini duyarız.Sag ol canım erken gebelik testi istedim eşimden bir de onunla deneyeceğim
Bu sefer ben de gördüm çizgiyi. Hayırlısı olsun inşallahKizlar etiketleme nasıl bilmiyorum böyle etiketledim sizi. Yarim saat önce yaptığım testi atiyorum. Bana dünkinden daha koyu geldi sırf net çıksın diye prof makineyle çektim artikilk 3 dakikada çıktı çizgi