- 17 Ağustos 2020
- 673
- 424
- 23
- 28
- Konu Sahibi SeseSesilia
Kizlar bu sonradan yaptığım 2. Test 3.dakikada o silik çizgi çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok heyecanlandım şuan. 2 gün daha bekleyeyim kesin olsun negatifi görünce üzülüyor insan.Ben de 3 gündür yapiyorum testi bugün sadece çizgi çıktı. Digerlerinin de basında bekledim çünkü onlarda da çıksa anlardım ama yok. Tabi vucud kendini adet olmaya hazırlıyormuş kendinin de haberi olmuyormuş hamile olduğundan o yüzden belirtiler hep aynı
Ben ayın 5 i ve 6 sında yumurtladım. Ama ayın 10unda 2 gun suren sağ yumurta batmalarım vardı. Açıkçası hala sürekli mendille kontrol ediyorum adetimi. Geldi gelecek gibi heveslenemiyorum inanınki. Inşallah ben de sizin gibi hamileyimdir. Sağlıkla kucağımıza alırız1 hafta gecikmeyle öğrendim ve testim buydu. Sen de ben gibi geç döllenme yaşamış olabilirsin. Yani bat a 14 gün kala değil de belki de 10 gün kala yumurtladın belli olmaz. Bekle 3-4 gün daha yine test yap ve kan ver.
Tabi bekleyim siz ben nasilsa hamile değilim kendime ispat edeyim diye yaptım testleriAy çok heyecanlandım şuan. 2 gün daha bekleyeyim kesin olsun negatifi görünce üzülüyor insan.
Aminnnnn inşallah dua edeceğim sana gönlünü ferah tut herşeyin hayırlısıBen ayın 5 i ve 6 sında yumurtladım. Ama ayın 10unda 2 gun suren sağ yumurta batmalarım vardı. Açıkçası hala sürekli mendille kontrol ediyorum adetimi. Geldi gelecek gibi heveslenemiyorum inanınki. Inşallah ben de sizin gibi hamileyimdir. Sağlıkla kucağımıza alırız
Allah razı olsun allah size de isteyenherkese nasip etsinAminnnnn inşallah dua edeceğim sana gönlünü ferah tut herşeyin hayırlısı
Kizlar etiketleme nasıl bilmiyorum böyle etiketledim sizi. Yarim saat önce yaptığım testi atiyorum. Bana dünkinden daha koyu geldi sırf net çıksın diye prof makineyle çektim artik1 hafta gecikmeyle öğrendim ve testim buydu. Sen de ben gibi geç döllenme yaşamış olabilirsin. Yani bat a 14 gün kala değil de belki de 10 gün kala yumurtladın belli olmaz. Bekle 3-4 gün daha yine test yap ve kan ver.
Etatli
hayrlisi cnm insAllah bize de haber ver
insAllah gerek kalmaz cnm naisp olur bı an önce
Çizgi pembe canım bence var kan ver kesinleşsin bı an önceKizlar etiketleme nasıl bilmiyorum böyle etiketledim sizi. Yarim saat önce yaptığım testi atiyorum. Bana dünkinden daha koyu geldi sırf net çıksın diye prof makineyle çektim artikilk 3 dakikada çıktı çizgi
Hayırlısı olsun tebrik ederimKizlar etiketleme nasıl bilmiyorum böyle etiketledim sizi. Yarim saat önce yaptığım testi atiyorum. Bana dünkinden daha koyu geldi sırf net çıksın diye prof makineyle çektim artikilk 3 dakikada çıktı çizgi
Hayırlı olsun canım kan ver hiç bekleme güzel haber alacaksın inşallah1 2 gün daha bekleyeyim diyorum ama aslında gidesim de var bilemedim![]()
Hadi gözün aydın canım1 2 gün daha bekleyeyim diyorum ama aslında gidesim de var bilemedim![]()
Hayırlısı olsun canım bariz çizgi var bugün mutlaka git kan testi ver derim1 2 gün daha bekleyeyim diyorum ama aslında gidesim de var bilemedim![]()
Bekleme cnm böyle daha çok stres olursun öğren var bence Allah in izniyle insAllah sağlıklı gebeliktir sağlıkla kucağına alırsın insAllah1 2 gün daha bekleyeyim diyorum ama aslında gidesim de var bilemedim![]()
O fotoğrafları hemen çektim testten 5 dakika sonra diyebilirim kuruma çizgisi olmadigina emindim ama karnimda da sürekli sancı vardı o yüzden emin olamadımm çok teşekkür ederim allah isteyen herkese versinHadi gözün aydın canımilk fotonda fazla umutlanma kuruma çizgisi olabilir diycektim ama son test öyle demiyor
çok sevindim. Tebrik ederim. Çok dikkat et kendine. Bence git kan ver
![]()
Inşallah yaa gebe kalmak bi yana bi de sağlıklı olmasi için dua ediyorum. Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin. Insallah bugün gitmeyi düşünüyorum şuan araba yok belki taksiyle giderimBekleme cnm böyle daha çok stres olursun öğren var bence Allah in izniyle insAllah sağlıklı gebeliktir sağlıkla kucağına alırsın insAllah![]()
Çok sağ ol canım inşallah gidicem tam yeter bu ay da olmazsa dhaa uğraşamam dediğim vakit allah kapıları açtı. Şükürler olsunHayırlısı olsun canım bariz çizgi var bugün mutlaka git kan testi ver derim![]()