• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O fotoğrafları hemen çektim testten 5 dakika sonra diyebilirim kuruma çizgisi olmadigina emindim ama karnimda da sürekli sancı vardı o yüzden emin olamadımm çok teşekkür ederim allah isteyen herkese versin 🤩
Olacak tabi o sancı. Bebiş tutunmaya çalışıyor 😍
Doktora gidene kadar dikkat edilmesi gereken şeyler var, ilişki yaşamamak gibi, yüksek bi yere uzanmama, ve bilindik şeyler ağır kaldırmama, ani haraket etmeme, sıcak banyo yapmama gibi. Bunlara dikkat et canım inşallah gerisini sana doktorun söyler

Olacak tabi o sancı. Bebiş tutunmaya çalışıyor 😍
Doktora gidene kadar dikkat edilmesi gereken şeyler var, ilişki yaşamamak gibi, yüksek bi yere uzanmama, ve bilindik şeyler ağır kaldırmama, ani haraket etmeme, sıcak banyo yapmama gibi. Bunlara dikkat et canım inşallah gerisini sana doktorun söyler
Ay söylediğin iyi oldu yaa sıcak duş ilişki falan bunlardan haberim yoktu canım çok sağ ol

Ay söylediğin iyi oldu yaa sıcak duş ilişki falan bunlardan haberim yoktu canım çok sağ ol
Bunların hepsi tutunma aşamasında tehlikeli canım. Bana da doktorum söylemişti. O yüzden ekstra dikkat et. İnşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın 😍🤲

Kizlar etiketleme nasıl bilmiyorum böyle etiketledim sizi. Yarim saat önce yaptığım testi atiyorum. Bana dünkinden daha koyu geldi sırf net çıksın diye prof makineyle çektim artik 😂 ilk 3 dakikada çıktı çizgi
Bu durumunuz beni de umutlandırdı. Karnım hala ağrıyor ara ara. Ama adet olamadım. Yarın test yapıcam. Bana dua et😍😍

Bu durumunuz beni de umutlandırdı. Karnım hala ağrıyor ara ara. Ama adet olamadım. Yarın test yapıcam. Bana dua et😍😍
Ay hadi hayırlısı inşallah sağlıkla bebislerimiz olurr. Benim dün de çok ağırdı hatta bu sabah da ağırdı ama tuvalt sancısıymış. Suan sadece belim agriyor bir de göğüslerim hafif. Baska bir belirtim yok 😃

Ay hadi hayırlısı inşallah sağlıkla bebislerimiz olurr. Benim dün de çok ağırdı hatta bu sabah da ağırdı ama tuvalt sancısıymış. Suan sadece belim agriyor bir de göğüslerim hafif. Baska bir belirtim yok 😃
Çok sevindim sizin adınıza. Darısı başıma inşaAllah. Sağlıkla gelsin evladınız🤗

Kizlar etiketleme nasıl bilmiyorum böyle etiketledim sizi. Yarim saat önce yaptığım testi atiyorum. Bana dünkinden daha koyu geldi sırf net çıksın diye prof makineyle çektim artik 😂 ilk 3 dakikada çıktı çizgi
Hayirli olsun canim pozitif olarak gözüküyor bence düne göre daha belirgin

20200921_195511.webp

Kızlar erken gebelik testi de aynı cevabı verdii. Allah hepinize tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin. Haftaya gidicem doktora direk kan ve muayneye gidicem. Ben bu ay soğan kürü yaptım ama adetin 7. Günü başlayıp sadece 5 gün yaptım günde 2 bardak. Yani belki onun etkisidir tabi bunlar vesile Allah ol dedi oldu o ayrı. Bir de vazgecmek üzereydim yani bu ay da olmazsa artik daha ugrasmicam dedim Çünkü ovulasyon günlerini beklemek test yapmak derken bide adeti bekle çok yorucu bi süreç. Allah kucağımıza almayi da nasip eder inşallah.

Şimdiki korkum kritik haftalarda olmam bu haftalarda düşük riski yüksek. Allah yardım eder inşallah. Size belirtileri yazayim
1. Bi türlü bitmeyen adet sancısı geldi gelecek akıntım da var
2. Yoğun gaz (af edersiniz)
3. Dün çok gıcık daha önce olmayan bir baş ağrım oldu
4. Sağ üst disimde sorun vardı cikolata yerken agrirdi ama şimdi böyle hareket edince falan ağrıyor ne hikmetse
5. 1 aydir rüyamda kediler görüyorum ama kedileri cokkk sevdigim için normal saniyordum ruya tabirlerinde kedi görmek gebelik demekmis.

Hepinize dua edicem allah isteyen herkese versin sağlıklı hayırlı evlatlar 😍

Back
X