Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar erken gebelik testi de aynı cevabı verdii. Allah hepinize tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin. Haftaya gidicem doktora direk kan ve muayneye gidicem. Ben bu ay soğan kürü yaptım ama adetin 7. Günü başlayıp sadece 5 gün yaptım günde 2 bardak. Yani belki onun etkisidir tabi bunlar vesile Allah ol dedi oldu o ayrı. Bir de vazgecmek üzereydim yani bu ay da olmazsa artik daha ugrasmicam dedim Çünkü ovulasyon günlerini beklemek test yapmak derken bide adeti bekle çok yorucu bi süreç. Allah kucağımıza almayi da nasip eder inşallah.
24 ü bat.. Pazar günü normal test yaptım tek çizgiydi ümidimi kaybettim.. Senin gibiyim bende geçmek bilemeden adet olacam ağrısı her hapşurmada tamam geldi deyip sadece akıntıyla karşılaşmak falan aynı hep
24 ü bat.. Pazar günü normal test yaptım tek çizgiydi ümidimi kaybettim.. Senin gibiyim bende geçmek bilemeden adet olacam ağrısı her hapşurmada tamam geldi deyip sadece akıntıyla karşılaşmak falan aynı hep
Sabır bolca sabır Allah nasip edecek inşallah. Ama çok kafanıza takmayın gün aşırı ilişkiye odaklanin adet bitiminden sonra. Ben bu ay öyle yaptım sanırım onun da etkisi var. Dualarim sizinle
Sabır bolca sabır Allah nasip edecek inşallah. Ama çok kafanıza takmayın gün aşırı ilişkiye odaklanin adet bitiminden sonra. Ben bu ay öyle yaptım sanırım onun da etkisi var. Dualarim sizinle