Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya burda o kadar çok post okudum ki idrat testi pozitif çıkıp kan testi negatif olanda var idrar testleri negatif olup kan testi pozitif olanda o yüzden artık testlere güvenmemeye başladım şahsen benimde geçen ay 8 gün gecikmeyle testim pozitifti yani silik çizgiydi kan verdim negatifti ve psikolojik olarak belirtilet yaşıyodum bu ayda 3 gün gecikti hala olmadım

Ya evet ben de güvenemiyorum. 3 aydır testlerleyim ilk defa böyle çizgi gördüm. Az önce bitane daha yaptım yine aynı şekilde. 2 dk da çizgi belirdi. Bilmiyorum artık nasip allah hayırla sağlıkla versin

Ya evet ben de güvenemiyorum. 3 aydır testlerleyim ilk defa böyle çizgi gördüm. Az önce bitane daha yaptım yine aynı şekilde. 2 dk da çizgi belirdi. Bilmiyorum artık nasip allah hayırla sağlıkla versin
Yaa bu yaptığında öyleyse vardır o zaman canım ilk 5 dakika içinde çıktı mı az önce yaptığında da

Gördüm kan ver canım. Benimde 2 gün önce negatifti geciktim bendede çıkar mı acaba umut oldun

Inşallah öyledir kızlar. Ağrım var bi geliyo bi yok oluyor. Şuan kendimi heveslendirmek istemiyorum. Yarın tekrar yapacağım eğer koyulaşırsa giderim inşallah. Hayırlısıyla allah isteyenherkese versin.

Var canım bence kan ver

Hâlâ adetimi bekliyorum desem uykumda gelir belki diye yattım uyudum ama yok. Bekleyeceğim mecburen yarına kadar. Inşallah bebiştir yoksa boşuna heves

Bende aynı durumdayım karnım ağrıyor ama gelen giden yok test yaptım 2 gün önce negatifti. Yarında olmazsam diğer gün test yapmayı planlıyorum...Yani karın ağrısı yaşarkende gebelik olabiliyor demekki. Sizin test pozitif görünüyor hayırlısı olsun kan verin

Ben de 3 gündür yapiyorum testi bugün sadece çizgi çıktı. Digerlerinin de basında bekledim çünkü onlarda da çıksa anlardım ama yok. Tabi vucud kendini adet olmaya hazırlıyormuş kendinin de haberi olmuyormuş hamile olduğundan o yüzden belirtiler hep aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…