- 17 Ağustos 2020
- 673
- 424
- 23
- 28
- Konu Sahibi SeseSesilia
-
Canımmm hafif Bi çizgi gördüm sankiKızlar merhaba beni bilen bilir adetim 2 gün gecikti ve gelecek diye bekliyorum. Gece olan agrilarimla ped bile taktım ama hâlâ tık yok az önce de test yaptım dun de yapmıştım tertemizdi negatifti. Az öncekinde sanki çizgi var ama sevinemiyorum bana yardımcı olun sizce var mı?
Bence pozitif benimde böyle çok çok silik çıkmıştı durdukça koyulasti miKızlar merhaba beni bilen bilir adetim 2 gün gecikti ve gelecek diye bekliyorum. Gece olan agrilarimla ped bile taktım ama hâlâ tık yok az önce de test yaptım dun de yapmıştım tertemizdi negatifti. Az öncekinde sanki çizgi var ama sevinemiyorum bana yardımcı olun sizce var mı?
Yarın ilk iş kan verYorum yapabilecek olan var mı?
Bende bugün test yaptım kuruma çizgisi bile yokBu testle öğrendim ben baya silikti
Bat ne zmndi hayrlisi olsun cnm Rabb'im insAllah sağlıkla nasip eder bende çok negatif gördüm ama Rabb'im naisp etti şükürBende bugün test yaptım kuruma çizgisi bile yok
4 gün var bata.. Soğan kürü yapmıştım bu ayBat ne zmndi hayrlisi olsun cnm Rabb'im insAllah sağlıkla nasip eder bende çok negatif gördüm ama Rabb'im naisp etti şükür
Var gibi canım silik çizgi gözüküyor bi kan ver istersen kesin sonuçKızlar merhaba beni bilen bilir adetim 2 gün gecikti ve gelecek diye bekliyorum. Gece olan agrilarimla ped bile taktım ama hâlâ tık yok az önce de test yaptım dun de yapmıştım tertemizdi negatifti. Az öncekinde sanki çizgi var ama sevinemiyorum bana yardımcı olun sizce var mı?
Daha adete varmış bekle cnm zor ama insAllah vardr yoksa da kısa zmnda olur insAllah bal çörek otu tarçın kürünü denemeni tavsiye ederim bı de4 gün var bata.. Soğan kürü yapmıştım bu ay
İlk 5 dk içinde çıktıysa vardr insAllah cnm idrara geçmesi daha snra oluyor ben 5 Kasım'da kan vermiştim negatifti 9 Kasım'da idrar testinde attığım gibi çok silikti düşün benimki geç dollenmeydi yeni idrara geçmiştirKızlar 19 eylül bat tarihim 30 gunde bir olurum bugün 32. Gün gelmedi 2 gündür test yaptım asla 5 dk içinde çizgi çıkmadı 1 2 saat sonra çıktığı için onları kale almadim ama bu 5 dk içinde belirdi. Flaşla çektiğimde daha net sanki. Heveslenemiyorum inaninki çünkü oturur ağlarım biliyorum kendimi.
Canım benimde 17 eylül bat tarihim 18inde test yaptım seninki gbi silik bile çıkmadı bence bi test daha yap ondada çıkarsa kan verirsin yoksa da üzülme bidahaki ay inşallahKızlar 19 eylül bat tarihim 30 gunde bir olurum bugün 32. Gün gelmedi 2 gündür test yaptım asla 5 dk içinde çizgi çıkmadı 1 2 saat sonra çıktığı için onları kale almadim ama bu 5 dk içinde belirdi. Flaşla çektiğimde daha net sanki. Heveslenemiyorum inaninki çünkü oturur ağlarım biliyorum kendimi.
Inşallah canım heveslenemiyorum valla. Yarın da gelmezse giderim bi kan veririm artikİlk 5 dk içinde çıktıysa vardr insAllah cnm idrara geçmesi daha snra oluyor ben 5 Kasım'da kan vermiştim negatifti 9 Kasım'da idrar testinde attığım gibi çok silikti düşün benimki geç dollenmeydi yeni idrara geçmiştir
Evet canım bakayım inşallah yarin tekrar yaparim yeniden çıkarsa giderimCanım benimde 17 eylül bat tarihim 18inde test yaptım seninki gbi silik bile çıkmadı bence bi test daha yap ondada çıkarsa kan verirsin yoksa da üzülme bidahaki ay inşallah
Vardır inşallah yaz buraya sonucu belirtin var mı ?Evet canım bakayım inşallah yarin tekrar yaparim yeniden çıkarsa giderim
Valla adet ağrısı gibi ağrılarım var bunun dışında mide bulantım falan yok sağ yumurtama ağrılar girdi dün tek taraflı. Bide dün bi bas dönmesi oldu ama ciddiye almıyorum hiç çünkü psikolojik olabiliyor biliyorum. Bugün de gelmeyince test yaptım 2 gundur yaptığım testler de sıfır çizgi olduğu için bundaki çizgi beni şaşırttıVardır inşallah yaz buraya sonucu belirtin var mı ?
Bu gidişte hepsini denicem gibime geliyorDaha adete varmış bekle cnm zor ama insAllah vardr yoksa da kısa zmnda olur insAllah bal çörek otu tarçın kürünü denemeni tavsiye ederim bı de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?