• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

SeseSesilia

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2020
673
424
23
28
Kızlar merhaba beni bilen bilir adetim 2 gün gecikti ve gelecek diye bekliyorum. Gece olan agrilarimla ped bile taktım ama hâlâ tık yok az önce de test yaptım dun de yapmıştım tertemizdi negatifti. Az öncekinde sanki çizgi var ama sevinemiyorum bana yardımcı olun sizce var mı?

Eklentiler

• 20200920_124407.webp
    20200920_124407.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 237
  • 20200920_124404.webp
    20200920_124404.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 237
  • 20200920_124344.webp
    20200920_124344.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 235
  • 20200920_124339.webp
    20200920_124339.webp
    67,2 KB · Görüntüleme: 241
Kızlar merhaba beni bilen bilir adetim 2 gün gecikti ve gelecek diye bekliyorum. Gece olan agrilarimla ped bile taktım ama hâlâ tık yok az önce de test yaptım dun de yapmıştım tertemizdi negatifti. Az öncekinde sanki çizgi var ama sevinemiyorum bana yardımcı olun sizce var mı?
Canımmm hafif Bi çizgi gördüm sanki 😍 ne kadar sürede çıktı

Bence pozitif benimde böyle çok çok silik çıkmıştı durdukça koyulasti mi 😉

Ben göremedim 😔 Ama bi kaç gün sonra tekrarla istersen daha net olur. Erken sonuç veren testlerle dene. Bi günlük gecikmede çıkmıştı bende o testlerle.

Var gibi canım silik çizgi gözüküyor bi kan ver istersen kesin sonuç

Kızlar 19 eylül bat tarihim 30 gunde bir olurum bugün 32. Gün gelmedi 2 gündür test yaptım asla 5 dk içinde çizgi çıkmadı 1 2 saat sonra çıktığı için onları kale almadim ama bu 5 dk içinde belirdi. Flaşla çektiğimde daha net sanki. Heveslenemiyorum inaninki çünkü oturur ağlarım biliyorum kendimi.

Kızlar 19 eylül bat tarihim 30 gunde bir olurum bugün 32. Gün gelmedi 2 gündür test yaptım asla 5 dk içinde çizgi çıkmadı 1 2 saat sonra çıktığı için onları kale almadim ama bu 5 dk içinde belirdi. Flaşla çektiğimde daha net sanki. Heveslenemiyorum inaninki çünkü oturur ağlarım biliyorum kendimi.
İlk 5 dk içinde çıktıysa vardr insAllah cnm idrara geçmesi daha snra oluyor ben 5 Kasım'da kan vermiştim negatifti 9 Kasım'da idrar testinde attığım gibi çok silikti düşün benimki geç dollenmeydi yeni idrara geçmiştir

Canım benimde 17 eylül bat tarihim 18inde test yaptım seninki gbi silik bile çıkmadı bence bi test daha yap ondada çıkarsa kan verirsin yoksa da üzülme bidahaki ay inşallah 🤲🤲

İlk 5 dk içinde çıktıysa vardr insAllah cnm idrara geçmesi daha snra oluyor ben 5 Kasım'da kan vermiştim negatifti 9 Kasım'da idrar testinde attığım gibi çok silikti düşün benimki geç dollenmeydi yeni idrara geçmiştir
Inşallah canım heveslenemiyorum valla. Yarın da gelmezse giderim bi kan veririm artik

Vardır inşallah yaz buraya sonucu belirtin var mı ?
Valla adet ağrısı gibi ağrılarım var bunun dışında mide bulantım falan yok sağ yumurtama ağrılar girdi dün tek taraflı. Bide dün bi bas dönmesi oldu ama ciddiye almıyorum hiç çünkü psikolojik olabiliyor biliyorum. Bugün de gelmeyince test yaptım 2 gundur yaptığım testler de sıfır çizgi olduğu için bundaki çizgi beni şaşırttı

Back
X