Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pollyanna41

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2020
91
45
18
30
Arkadaşlar merhaba, adetim bi kaç gün gecikti bugün de sabah bi kanama oldu cok az sonra aradan 5 6 saat geçtikten sonra da hiç kanama olmadi sadece peçeteye geldi ama belli belirsiz . Test yaptım ama 2. Çizgi belirgin acaba yanılma payı var mıdır hamile miyim. Şu an çok şaşkınım ondan sormak istedim

Testi koyarsan daha net yorum yapılır. 5dk içinde pozitifi gördüysen hayırlısı olsun

Ağrı olur ilk günlerde bebek yerleşirken adet olacak gibi belime karnıma aşağılara ağrı girerdi hayırlı olsun bebek canım
Çok afedersiniz ama bir anda midem bulandı ishal oldum gibi bunun bi alakası olabilir yoksa normal mıdır heyecandan mi boyle oldum bilmiyroum ama sorun yoktur demi ilk deneyim o yuzden tedirginim kusura bakmayın

Bence hastaneye gitmelisiniz. Yerleşme kanaması diyorsunuz ama olmayabilir de.

pozitif canım hayırlı olsun muhtemelen yerleşme kanaması yaşıyorsun ama yine de bir kan ver ve beta takibi yakıp düzenli yükseliyorsa sıkıntı yoktur. öncesinde belirtin hiç yok muydu göğüs kasık ağrısı falan

Az önce başka 2 test var yaptım aynı markanın ve 2. Çizgi çıkmadı sanırım yok bilmiyorum yarın doktora gideceğim sanırım.

Ara ara kasık ağrım oldu, göğüs hassasiyetim oldu

Yaşadığın yerleşme kanaması sanırım canım:) adetin bir kaç gün daha geçince belli olur net olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…