- 2 Haziran 2020
- 91
- 45
- 18
- 30
- Konu Sahibi Pollyanna41
-
1 dakika bile sürmeden çıktı 2. Çizgi, ay çok şaşkınım bekliyodum aslında ama belirti olmayınca umudu kesmiştimGayet pozitif:) kan ver hemen
Çok az oldu ama yerleşme kanaması diye dikkate almadim sonra devami gelmedi ama kaşıklarım da ara ara ufak ağrı oluyoDikkat edin kanama olmuş sabah inşallah yerleşme kanaması falandır dr a gidin
Ağrı olur ilk günlerde bebek yerleşirken adet olacak gibi belime karnıma aşağılara ağrı girerdi hayırlı olsun bebek canımÇok az oldu ama yerleşme kanaması diye dikkate almadim sonra devami gelmedi ama kaşıklarım da ara ara ufak ağrı oluyo
Çok afedersiniz ama bir anda midem bulandı ishal oldum gibi bunun bi alakası olabilir yoksa normal mıdır heyecandan mi boyle oldum bilmiyroum ama sorun yoktur demi ilk deneyim o yuzden tedirginim kusura bakmayınAğrı olur ilk günlerde bebek yerleşirken adet olacak gibi belime karnıma aşağılara ağrı girerdi hayırlı olsun bebek canım
canım belki kimyasal olabilir takip et bakalım kanaman başlıcak mıAz önce başka 2 test var yaptım aynı markanın ve 2. Çizgi çıkmadı sanırım yok bilmiyorum yarın doktora gideceğim sanırım.
Ara ara kasık ağrım oldu, göğüs hassasiyetim oldupozitif canım hayırlı olsun muhtemelen yerleşme kanaması yaşıyorsun ama yine de bir kan ver ve beta takibi yakıp düzenli yükseliyorsa sıkıntı yoktur. öncesinde belirtin hiç yok muydu göğüs kasık ağrısı falan
Yaşadığın yerleşme kanaması sanırım canım:) adetin bir kaç gün daha geçince belli olur net olarakArkadaşlar merhaba, adetim bi kaç gün gecikti bugün de sabah bi kanama oldu cok az sonra aradan 5 6 saat geçtikten sonra da hiç kanama olmadi sadece peçeteye geldi ama belli belirsiz . Test yaptım ama 2. Çizgi belirgin acaba yanılma payı var mıdır hamile miyim. Şu an çok şaşkınım ondan sormak istedim
Tebrik ederim çizgi gayet net. Allahım bizlerede nasip et ikinci çizgiyi görmeyi
Sonuç çıkmadımı henüz seninBence hastaneye gitmelisiniz. Yerleşme kanaması diyorsunuz ama olmayabilir de.
Kimyasal gebelik yaşıyormuşum canımSonuç çıkmadımı henüz senin
Ya nerden anladın bir kez kan vermekle belli olmaz kiKimyasal gebelik yaşıyormuşum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?