• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah var mi yani kaç haftalıktir
Evet beş ve üzeri değer gebelik var demektir ama sağlıklı olduğunu anlamak için değerin iki günde bir iki katı olması gerekir şuan çok yeni gözüküyor gebeliğin geç yumurtlaman olmuş olabilir ben geçen ay kimyasal yaşadım değerim ilk 21di hep testlerim silik çıktı senin hevesini kırmak için dememiştim ilk başta kusuruma bakma inşallah senin sağlıkla ilerler mutlaka kan takibi yap yarın değil öbür gün yine kan ver en az 60 falan çıkmalı değer ozaman sağlıklı diyebiliriz🌺🌺

Evet beş ve üzeri değer gebelik var demektir ama sağlıklı olduğunu anlamak için değerin iki günde bir iki katı olması gerekir şuan çok yeni gözüküyor gebeliğin geç yumurtlaman olmuş olabilir ben geçen ay kimyasal yaşadım değerim ilk 21di hep testlerim silik çıktı senin hevesini kırmak için dememiştim ilk başta kusuruma bakma inşallah senin sağlıkla ilerler mutlaka kan takibi yap yarın değil öbür gün yine kan ver en az 60 falan çıkmalı değer ozaman sağlıklı diyebiliriz🌺🌺
Cuma günü iş çıkışı gine vermeyi dusunuyorum

Adetin geçtimi canım bide ilk testle ikinci test arasın da kaç saat var
Benim testim değil canım başka arkadaşın testi bu ama kimyasala benziyor geçen ay yaşadım bende kürtaj sonrası çok sevinmiştim ama Hüsran oldu 21-29-36 oldu değerim sonra adet kanaması.. 😔😔

Back