- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
Haam
Hamileyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haam
Hamileyim
TeşekkürlerTebrikler canım Allah saglıklı kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok sevindim inan
Hayırlısı olsun canım darısı isteyen herkese inşallah kaç çıktı beta?Haam
Hamileyim
29.6 cıktı betaHayırlısı olsun canım darısı isteyen herkese inşallah kaç çıktı beta?
Anladım canım hayırlısı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah29.6 cıktı beta
Inşallah var mi yani kaç haftalıktirAnladım canım hayırlısı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah![]()
Evet beş ve üzeri değer gebelik var demektir ama sağlıklı olduğunu anlamak için değerin iki günde bir iki katı olması gerekir şuan çok yeni gözüküyor gebeliğin geç yumurtlaman olmuş olabilir ben geçen ay kimyasal yaşadım değerim ilk 21di hep testlerim silik çıktı senin hevesini kırmak için dememiştim ilk başta kusuruma bakma inşallah senin sağlıkla ilerler mutlaka kan takibi yap yarın değil öbür gün yine kan ver en az 60 falan çıkmalı değer ozaman sağlıklı diyebilirizInşallah var mi yani kaç haftalıktir
Cuma günü iş çıkışı gine vermeyi dusunuyorumEvet beş ve üzeri değer gebelik var demektir ama sağlıklı olduğunu anlamak için değerin iki günde bir iki katı olması gerekir şuan çok yeni gözüküyor gebeliğin geç yumurtlaman olmuş olabilir ben geçen ay kimyasal yaşadım değerim ilk 21di hep testlerim silik çıktı senin hevesini kırmak için dememiştim ilk başta kusuruma bakma inşallah senin sağlıkla ilerler mutlaka kan takibi yap yarın değil öbür gün yine kan ver en az 60 falan çıkmalı değer ozaman sağlıklı diyebiliriz![]()
Tamamdır ama sen iyi düşün iyi olsun stres yapmaCuma günü iş çıkışı gine vermeyi dusunuyorum
Haber veririm inşallah yukselirTamamdır ama sen iyi düşün iyi olsun stres yapmabizede haber et cuma günü değerini
Kötü düşünme canım sen bebişim kısmı erkekmi onu düşün kötüyü çagırmaHaber veririm inşallah yukselir
HaklisinKötü düşünme canım sen bebişim kısmı erkekmi onu düşün kötüyü çagırma
34.5 cıktı şimdi hcg degerimKötü düşünme canım sen bebişim kısmı erkekmi onu düşün kötüyü çagırma
Bugün ki değer 34 dün 29muydu34.5 cıktı şimdi hcg degerim
EvetBugün ki değer 34 dün 29muydu
Sizce nasil normal miBugün ki değer 34 dün 29muydu
Biraz az artış ama yarından önce net bişey diyemeyizSizce nasil normal mi
Çok hayali bisey gördüm ben 2 gün sonra tekrar yap koyulaşıyorsa vardırKizlar erken gebelik testi sonucu anlamadim silik cizgi var mi yok mu bakarmisiniz
Adetin geçtimi canım bide ilk testle ikinci test arasın da kaç saat varBugün ki değer 34 dün 29muydu
Benim testim değil canım başka arkadaşın testi bu ama kimyasala benziyor geçen ay yaşadım bende kürtaj sonrası çok sevinmiştim ama Hüsran oldu 21-29-36 oldu değerim sonra adet kanaması..Adetin geçtimi canım bide ilk testle ikinci test arasın da kaç saat var