• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Resmi ekleyemiyorum ama 5 dk içerisinde ikinci cizgi silik çıktı hep ayni hastaneye yaptiriyorum degistirsem mi acaba hastaneyi

Ekleyebildim

Eklentiler

• 20200706_193638.webp
    20200706_193638.webp
    8 KB · Görüntüleme: 233
Merhaba dün akşam yaptım adetimde gecti bugün 6 günüm olmadım sizce varmidir

Eklentiler

• 20200706_235307.webp
    20200706_235307.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 237
  • 20200706_232411.webp
    20200706_232411.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 185
Merhaba dün akşam yaptım adetimde gecti bugün 6 günüm olmadım sizce varmidir
Altı gün gecikme ile bukadar silik çıkması biraz normal değil kimyasal da olabilir ama geç döllenme de olabilir tabi Allah sağlıkla tamamına erdirsin kan takibi yaptırın net öğrenirsiniz

Hüsrana uğramaktan korkuyorum
Ama böylede ikilemdesin böyle daha kötü varmı yokmu kesin bilirsin varsa var dersin yoksa yokmuş ona göre davranırsın bilmemek daha kötü sen fazla ümitlenmeden hastaneye git canım

Akşam eşim gelsin o zaman gideyim bir
Aynen canım git şöyle düşün bebek yoksa neden geçikti bi an önce bi adet söktürücü falan vururlar ama bence var kan testi sonucunu almadan bişey yapmayasın akşam git bak ne zaman gelirsen gel sonucu buraya yaz yazacahın şey hamileyim olacak 😀 demişti dersin

Aynen canım git şöyle düşün bebek yoksa neden geçikti bi an önce bi adet söktürücü falan vururlar ama bence var kan testi sonucunu almadan bişey yapmayasın akşam git bak ne zaman gelirsen gel sonucu buraya yaz yazacahın şey hamileyim olacak 😀 demişti dersin
Inşallah öyledir inşallah buraya hamileyim yazabilirim

Ama böylede ikilemdesin böyle daha kötü varmı yokmu kesin bilirsin varsa var dersin yoksa yokmuş ona göre davranırsın bilmemek daha kötü sen fazla ümitlenmeden hastaneye git canım
Haam
Hamileyim

Back