Bilmiyorum ki dün kanda öyle çıktı.Bende şimdi yine test yaptim.Resimdeki gibi cikti 5 dk da anlamadim ki ben mi yanlış yapiyorum bu testiSenin testin pozitif ti canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki dün kanda öyle çıktı.Bende şimdi yine test yaptim.Resimdeki gibi cikti 5 dk da anlamadim ki ben mi yanlış yapiyorum bu testiSenin testin pozitif ti canım
Senin var canım yarın tekrar kan verEkleyebildim
Baya belirgin çıkmış o yüzden sordumBana soruyorsaniz ayin 5nde yaptirdim 1.67 cikti negatif hala adet olmadim bekliyorum
Var gibi canım hayırlı olsunMerhaba dün akşam yaptım adetimde gecti bugün 6 günüm olmadım sizce varmidir
Inşallah vardır 2 senedir çok istiyoruzVar gibi canım hayırlı olsun
Bi kan versene bu testte çıktıysa kanda kesin belli olur canım nasıl duruyorsunuz benim adetime 1 hafta kala 6 7 tane test yapıyorum bi çizgiyi silik çok hafif pembe görsem hastaneye koşarak giderimInşallah vardır 2 senedir çok istiyoruz
Altı gün gecikme ile bukadar silik çıkması biraz normal değil kimyasal da olabilir ama geç döllenme de olabilir tabi Allah sağlıkla tamamına erdirsin kan takibi yaptırın net öğrenirsinizMerhaba dün akşam yaptım adetimde gecti bugün 6 günüm olmadım sizce varmidir
Hüsrana uğramaktan korkuyorumBi kan versene bu testte çıktıysa kanda kesin belli olur canım nasıl duruyorsunuz benim adetime 1 hafta kala 6 7 tane test yapıyorum bi çizgiyi silik çok hafif pembe görsem hastaneye koşarak giderim
O yüzden bi kaç gün beklicemAltı gün gecikme ile bukadar silik çıkması biraz normal değil kimyasal da olabilir ama geç döllenme de olabilir tabi Allah sağlıkla tamamına erdirsin kan takibi yaptırın net öğrenirsiniz
Ama böylede ikilemdesin böyle daha kötü varmı yokmu kesin bilirsin varsa var dersin yoksa yokmuş ona göre davranırsın bilmemek daha kötü sen fazla ümitlenmeden hastaneye git canımHüsrana uğramaktan korkuyorum
Akşam eşim gelsin o zaman gideyim birAma böylede ikilemdesin böyle daha kötü varmı yokmu kesin bilirsin varsa var dersin yoksa yokmuş ona göre davranırsın bilmemek daha kötü sen fazla ümitlenmeden hastaneye git canım
Aynen canım git şöyle düşün bebek yoksa neden geçikti bi an önce bi adet söktürücü falan vururlar ama bence var kan testi sonucunu almadan bişey yapmayasın akşam git bak ne zaman gelirsen gel sonucu buraya yaz yazacahın şey hamileyim olacakAkşam eşim gelsin o zaman gideyim bir
Inşallah öyledir inşallah buraya hamileyim yazabilirimAynen canım git şöyle düşün bebek yoksa neden geçikti bi an önce bi adet söktürücü falan vururlar ama bence var kan testi sonucunu almadan bişey yapmayasın akşam git bak ne zaman gelirsen gel sonucu buraya yaz yazacahın şey hamileyim olacakdemişti dersin
Evet sizin var gibiydiBana soruyorsaniz ayin 5nde yaptirdim 1.67 cikti negatif hala adet olmadim bekliyorum
Kanda cikmadi adette olmadim menopoza girdim heraldeEvet sizin var gibiydi
Ama böylede ikilemdesin böyle daha kötü varmı yokmu kesin bilirsin varsa var dersin yoksa yokmuş ona göre davranırsın bilmemek daha kötü sen fazla ümitlenmeden hastaneye git canım
Aynen canım git şöyle düşün bebek yoksa neden geçikti bi an önce bi adet söktürücü falan vururlar ama bence var kan testi sonucunu almadan bişey yapmayasın akşam git bak ne zaman gelirsen gel sonucu buraya yaz yazacahın şey hamileyim olacakdemişti dersin
HaamAynen canım git şöyle düşün bebek yoksa neden geçikti bi an önce bi adet söktürücü falan vururlar ama bence var kan testi sonucunu almadan bişey yapmayasın akşam git bak ne zaman gelirsen gel sonucu buraya yaz yazacahın şey hamileyim olacakdemişti dersin
HamileyimAynen canım git şöyle düşün bebek yoksa neden geçikti bi an önce bi adet söktürücü falan vururlar ama bence var kan testi sonucunu almadan bişey yapmayasın akşam git bak ne zaman gelirsen gel sonucu buraya yaz yazacahın şey hamileyim olacakdemişti dersin