• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kadar sürede çıktı çizgi ona bağlı canım. Ben gördüm çizgi bu arada.

Banada öyle geldi normal gibi bir günde beklemezdim açıkçası yukselmesini
Bu dönemden sonra kandaki düzeyi giderek artar. hCG'nin kan düzeyinin iki katına çıkması için geçen süre “ikiye katlanma süresi” (doubling time) olarak adlandırılır. Bu süre erken hamilelikte 2-3 gün iken daha ileri dönemlerde artış yavaşlar ve süre 4 güne kadar uzayabilir. Bak uzman doktor böyle söylemiş bunu kafasına göre diyemez 2 katı artması için 2 yada 3 gün bazen 4 günde 2 katı artar mış içini ferah tut sen

Bu dönemden sonra kandaki düzeyi giderek artar. hCG'nin kan düzeyinin iki katına çıkması için geçen süre “ikiye katlanma süresi” (doubling time) olarak adlandırılır. Bu süre erken hamilelikte 2-3 gün iken daha ileri dönemlerde artış yavaşlar ve süre 4 güne kadar uzayabilir. Bak uzman doktor böyle söylemiş bunu kafasına göre diyemez 2 katı artması için 2 yada 3 gün bazen 4 günde 2 katı artar mış içini ferah tut sen
Teşekkürler bilmiyordum sayende bilgim oldu🙏

Teşekkürler bilmiyordum sayende bilgim oldu🙏
Kalbini ferah tut sen güzel düşün mesela bebişim kızmı erkek mi adını düşün benim eşim 7 ay düşündü kızımın adını kimsede olmayacak akrabada olmayacakk komşuda olmayacak dedi 9 ay içindeydim sonunda yaren olsun dedi 😀😀😀

Buda şimdiki testim

Eklentiler

• 20200708_230104.webp
    20200708_230104.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 99
Adet gecikmesi olmadan idrar testi doğru sonucu vermez canm. Sabırlı ol inşallah olur.Benimde bir hafta geçti 10.günü bekliyorum test yapmak için.bende sabırsızım bu konuda ama bak daha yapmadım 😊

Kalbini ferah tut sen güzel düşün mesela bebişim kızmı erkek mi adını düşün benim eşim 7 ay düşündü kızımın adını kimsede olmayacak akrabada olmayacakk komşuda olmayacak dedi 9 ay içindeydim sonunda yaren olsun dedi 😀😀😀
Benimki çoktan hazır zaten isimleri peki senin hcg değerin kacti

Bu doğru ama kese den sonraki dönem için doğru kese oluştuktan sonra artış hızı düşer fakat şuan büşra hanımın değeri için artış yetersiz kalıyor inşallah mucize olur yarın altmış ve üzeri çıkar sonucu

Benimki çoktan hazır zaten isimleri peki senin hcg değerin kacti
Ben HCG takibi yapmadım benim annem sakınan göze çöp batar dedi ayda 1 muayeneye gittim ben çalışıyordum bide Allah'ım sana emanet yavrum dedim çok şükür rabbim öyle güzel bi hamilelik geçirdim hiç bir testi yaptırmadım ama öyle de Güzel evlat verdiki bana binlerce şükür rabbime

Back