- 12 Nisan 2019
- 345
- 144
- 53
- 24
Hayırlısı diyelimBu doğru ama kese den sonraki dönem için doğru kese oluştuktan sonra artış hızı düşer fakat şuan büşra hanımın değeri için artış yetersiz kalıyor inşallah mucize olur yarın altmış ve üzeri çıkar sonucu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı diyelimBu doğru ama kese den sonraki dönem için doğru kese oluştuktan sonra artış hızı düşer fakat şuan büşra hanımın değeri için artış yetersiz kalıyor inşallah mucize olur yarın altmış ve üzeri çıkar sonucu
Allah bağışlasın allah analı babalı buyutsunBen HCG takibi yapmadım benim annem sakınan göze çöp batar dedi ayda 1 muayeneye gittim ben çalışıyordum bide Allah'ım sana emanet yavrum dedim çok şükür rabbim öyle güzel bi hamilelik geçirdim hiç bir testi yaptırmadım ama öyle de Güzel evlat verdiki bana binlerce şükür rabbime
Geç döllenme büyük ehtimal canım senin fazla takma kafana stres yapma oluruna bırak emanet et verene o en iyisini bilirBugün 7 oldu
Büyük ihtimal yeni zaten o yüzden kan takibi pazartesi kadın doğuma gidecem sonrada böyle testlerle devam edicemGeç döllenme büyük ehtimal canım senin fazla takma kafana stres yapma oluruna bırak emanet et verene o en iyisini bilir
Amin cümlemizinkini inşallah canımAllah bağışlasın allah analı babalı buyutsun
Amin tüm anne olmak isteyenlere ne zaman nasipse o zaman annelerin kucaklarini boş bırakmasın rabbimAmin cümlemizinkini inşallah canım
Amin inşallah canım aminnnnnnAmin tüm anne olmak isteyenlere ne zaman nasipse o zaman annelerin kucaklarini boş bırakmasın rabbim
AminAmin inşallah canım aminnnnnn
Canım ben adetime 2 gün varken 5.1 çıktı doktor hamile değilsin dedi adetimin 2 günü tekrar verdim 59.3 çıktı mal doktor yine hamile değilsin dedi düşün yani sen gönlünü ferah tut kan vermek yerine idrar testinde koyulasmayı takip etmiştim ben virüsten dolayı şuan 17 haftalık hamileyim kızım olacak Allah’ın izniyleKadın doğuma gidecem zaten
Benim 5.1 çıktı 2 test 59.3 çıktı çok şükür sağlıklıyızEvet beş ve üzeri değer gebelik var demektir ama sağlıklı olduğunu anlamak için değerin iki günde bir iki katı olması gerekir şuan çok yeni gözüküyor gebeliğin geç yumurtlaman olmuş olabilir ben geçen ay kimyasal yaşadım değerim ilk 21di hep testlerim silik çıktı senin hevesini kırmak için dememiştim ilk başta kusuruma bakma inşallah senin sağlıkla ilerler mutlaka kan takibi yap yarın değil öbür gün yine kan ver en az 60 falan çıkmalı değer ozaman sağlıklı diyebiliriz![]()
Allah bağışlasın bende doktora gittikten sonra evde teste devam edicem zaten daha yenidir yavaş yavaş koyulasiyorCanım ben adetime 2 gün varken 5.1 çıktı doktor hamile değilsin dedi adetimin 2 günü tekrar verdim 59.3 çıktı mal doktor yine hamile değilsin dedi düşün yani sen gönlünü ferah tut kan vermek yerine idrar testinde koyulasmayı takip etmiştim ben virüsten dolayı şuan 17 haftalık hamileyim kızım olacak Allah’ın izniyle
Evet seni hatırlıyorum kızmış bebeğin hayırlı olsun tabi önemli olan kaç ile başladığı değil düzenli artışBenim 5.1 çıktı 2 test 59.3 çıktı çok şükür sağlıklıyız
Valla canım ben bi daha kan testi yaptırmadım 2 hafta sonra gittim doktora kalp atışını bile duymuştukEvet seni hatırlıyorum kızmış bebeğin hayırlı olsun tabi önemli olan kaç ile başladığı değil düzenli artış![]()
Ben bugün gine kan verdim 78.7 cıktı iki gün önce 34.5 çıkmıştı iki katına çıkmış miAmin inşallah canım aminnnnnn
2 gün de 2 ye katlamış süper canım bak canını boşa sıkıp acebaların hep boş çıktı bebişim hayırlı olsun hayırlı akıllı fikirli bi evlat olsun canım kızmı istiyorsun erkekmi elbette evlat cinsiyeti önemli degil ama bi gözünde bi cinsiyete bakar sen ne istiyorsunBen bugün gine kan verdim 78.7 cıktı iki gün önce 34.5 çıkmıştı iki katına çıkmış mi
Teşekkürler ben erkek istiyorum ama hayırlısıyla kız da olsa erkekte olsa benim herşeyim olacak2 gün de 2 ye katlamış süper canım bak canını boşa sıkıp acebaların hep boş çıktı bebişim hayırlı olsun hayırlı akıllı fikirli bi evlat olsun canım kızmı istiyorsun erkekmi elbette evlat cinsiyeti önemli degil ama bi gözünde bi cinsiyete bakar sen ne istiyorsun
Aynen öyle canım rabbim önce hayırlısını sonra kalnindekini versin sana canın bişeyler çekiyormu erken ama ben kızımda domates salatalık toplayıp yiyordum rüyalarımdaTeşekkürler ben erkek istiyorum ama hayırlısıyla kız da olsa erkekte olsa benim herşeyim olacak
Canım cekmiyorda uyku çok istiyorum dün en fazla bir saat bilemedim iki saat ayaktaydım diğerleri ful uykuyla gectiAynen öyle canım rabbim önce hayırlısını sonra kalnindekini versin sana canın bişeyler çekiyormu erken ama ben kızımda domates salatalık toplayıp yiyordum rüyalarımda![]()
İkiz kardeşinden biliyorum erkek bebeği anne karnındayken erken canlanırmış bide yatıyorsun ya yan bi taraftan bi tarafa top gibi bişey kayıyormuş hissediyormussun daha karnın büyümeden oluyormuş ikizim öyle demişti 4 çocuğu var 2 kız 2 erkek erkeğin biri bayramda dogacak inş.Canım cekmiyorda uyku çok istiyorum dün en fazla bir saat bilemedim iki saat ayaktaydım diğerleri ful uykuyla gecti