Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ben deBen o silik çizgiyi görsem var ya özel hastane hastane dolaşırım yeminle
Test bozuk gibi yeni test daha yap benceSizce benim testim ne ben anlayamadımEki Görüntüle 2656580
Hamilesiniz bence ilk bebegimde boyle ikinci cizgi silikti tebrikler insallah dogrudur ve bebeginizi alirsinizSizce benim testim ne ben anlayamadımEki Görüntüle 2656580
Evet arkadaşım üzüldüm negatif olmasına ama dediğim gibi bende güvenerek almıştım predictorü hüsrana uğradım inşallah tez vakitte sağlıkla gebe kalırız hepimiz niyetim seni üzmek değildi gerçektenKızlar kan testi negatif . Burdaki arkadaşın dediği gibi prediktörün kontrol çizgisi biraz belirgin. Dikkatli kullanmak lazim. Kaset testler daha guvenilir
Insallah Allah her isteyene saglikla kucagina almayi nasip etsinEvet arkadaşım üzüldüm negatif olmasına ama dediğim gibi bende güvenerek almıştım predictorü hüsrana uğradım inşallah tez vakitte sağlıkla gebe kalırız hepimiz niyetim seni üzmek değildi gerçekten![]()
KESİNLİKLE BU TEST BENİ ÇOK YANILTTIVar gibi ama predictor sanırım bu test zaten yalancı bir gölge hep oluyor onda
Var canım hayırlı olsunKizlar merhaba.Normalde bugün adet olmam lazimdi.Ama olmadim.Bütün olasilik günlerini degerlendirmistik.Test yaptim şimdi sonuc resimlerdeki gibi.Sizce hamilelik var midir
belki gec dollenmedir ,biraz daha sabret adet olana kadar sans vardir.. en azindan umudunu kaybetmeBugün kanda test verdim sonuç 1,65 çıkmış negatif yani adet geçikmesinin 2.günündeyim.Tüm umutlarımı yitirdim.Hala da adet belirttim yok.
Yok cnmKizlar erken gebelik testi sonucu anlamadim silik cizgi var mi yok mu bakarmisiniz
Evet adet oldum yokmuş. Bu marka Test çok yanıltıyor dikkatli kullanmak lazımYok cnm
Evet arkadaşım üzüldüm negatif olmasına ama dediğim gibi bende güvenerek almıştım predictorü hüsrana uğradım inşallah tez vakitte sağlıkla gebe kalırız hepimiz niyetim seni üzmek değildi gerçekten![]()
Test yaptırdınız miKizlar merhaba.Normalde bugün adet olmam lazimdi.Ama olmadim.Bütün olasilik günlerini degerlendirmistik.Test yaptim şimdi sonuc resimlerdeki gibi.Sizce hamilelik var midir
Bana soruyorsaniz ayin 5nde yaptirdim 1.67 cikti negatif hala adet olmadim bekliyorumTest yaptırdınız mi
Senin testin pozitif ti canımBana soruyorsaniz ayin 5nde yaptirdim 1.67 cikti negatif hala adet olmadim bekliyorum