• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizce benim testim ne ben anlayamadım
20200701_084900.webp

Kızlar kan testi negatif . Burdaki arkadaşın dediği gibi prediktörün kontrol çizgisi biraz belirgin. Dikkatli kullanmak lazim. Kaset testler daha guvenilir
Evet arkadaşım üzüldüm negatif olmasına ama dediğim gibi bende güvenerek almıştım predictorü hüsrana uğradım inşallah tez vakitte sağlıkla gebe kalırız hepimiz niyetim seni üzmek değildi gerçekten :(

Evet arkadaşım üzüldüm negatif olmasına ama dediğim gibi bende güvenerek almıştım predictorü hüsrana uğradım inşallah tez vakitte sağlıkla gebe kalırız hepimiz niyetim seni üzmek değildi gerçekten :KK43:
Insallah Allah her isteyene saglikla kucagina almayi nasip etsin 🙏🏻🙏🏻Umarim siz de en kisa zamanda bebeginize kavusursunuz

Bugün kanda test verdim sonuç 1,65 çıkmış negatif yani adet geçikmesinin 2.günündeyim.Tüm umutlarımı yitirdim.Hala da adet belirttim yok.

Evet arkadaşım üzüldüm negatif olmasına ama dediğim gibi bende güvenerek almıştım predictorü hüsrana uğradım inşallah tez vakitte sağlıkla gebe kalırız hepimiz niyetim seni üzmek değildi gerçekten :(
Kizlar merhaba.Normalde bugün adet olmam lazimdi.Ama olmadim.Bütün olasilik günlerini degerlendirmistik.Test yaptim şimdi sonuc resimlerdeki gibi.Sizce hamilelik var midir
Test yaptırdınız mi

Back