- 12 Nisan 2019
- 345
- 144
- 53
- 24
Yüz üstü yatamıyorum yattığımda rahat edemiyorum birşey sıkışıyor sankiİkiz kardeşinden biliyorum erkek bebeği anne karnındayken erken canlanırmış bide yatıyorsun ya yan bi taraftan bi tarafa top gibi bişey kayıyormuş hissediyormussun daha karnın büyümeden oluyormuş ikizim öyle demişti 4 çocuğu var 2 kız 2 erkek erkeğin biri bayramda dogacak inş.
Yüz üstü yatmaman gerektiğini doktor demedimi sakın sakın yatma yan yatacaksın artık sırtüstü yattıgında tansiyon düşüklüğü oluyor doktor her zaman yan yat der ya sag ya sol canım bide bana doktor bacak arana yastık kou rhat edersin demişti çok rahat oluyor tavsiye ederimYüz üstü yatamıyorum yattığımda rahat edemiyorum birşey sıkışıyor sanki
Evet bende rahat oldum dün denedim bakalim pazartesi kadın doğuma kontrole gidecem inşallah keseyi gorebilcezYüz üstü yatmaman gerektiğini doktor demesine sakın sakın yatma yan yatacaksın artık sırtüstü yattıgında tansiyon düşüklüğü oluyor doktor her zaman yan yat der ya sag ya sol canım bide bana doktor bacak arana yastık kou rhat edersin demişti çok rahat oluyor tavsiye ederim
Canım kese 6. Haftada kesin görünüyor ben hamileyken 5 + 3 de gitmiştim görememişti doktor 6 + da gitmiştim görmüştüEvet bende rahat oldum dün denedim bakalim pazartesi kadın doğuma kontrole gidecem inşallah keseyi gorebilcez
Benim kaç hafta oluyor acabaCanım kese 6. Haftada kesin görünüyor ben hamileyken 5 + 3 de gitmiştim görememişti doktor 6 + da gitmiştim görmüştü
Kan testinde çıkan sonuca göre söylüyor doktor 0-2 haftalık gebelikte beta HCG düzeyi 5-50, 1-2 hafta için 50-500, 2-3 haftada 1000-5000, 3-4 haftada 5000-10000, 4-5 haftalık gebelikte beta HCG düzeyı 1000-50000, 5-6 haftada 10000-100000, 6-8 haftada 15000-200000, 2-3 ayda 1000-100000Benim kaç hafta oluyor acaba
İnternetten baktım böyleymişBenim kaç hafta oluyor acaba
Ben bunda pek anlamıyorumKan testinde çıkan sonuca göre söylüyor doktor 0-2 haftalık gebelikte beta HCG düzeyi 5-50, 1-2 hafta için 50-500, 2-3 haftada 1000-5000, 3-4 haftada 5000-10000, 4-5 haftalık gebelikte beta HCG düzeyı 1000-50000, 5-6 haftada 10000-100000, 6-8 haftada 15000-200000, 2-3 ayda 1000-100000
Ben demin internetten baktım 78.7 ye 4 haftalık diyorİnternetten baktım böyleymiş
Benim kaç hafta oluyor acaba
Buna göre senin bebeiş 2 haftalık gibiBen bunda pek anlamıyorum
Dogrudur canım her yerde degişik yazıyor en iyisini doktorun bilir özelemi gidiyorsun canımBen demin internetten baktım 78.7 ye 4 haftalık diyor
BakBuna göre senin bebeiş 2 haftalık gibi
Dogrudur bu yaklaşık böyledir canım 4 haftalık da kese görünmez ama kaç haftalık oldugunu ögrenirsin
Aynn öyle yapicam nasil bekliceksemDogrudur bu yaklaşık böyledir canım 4 haftalık da kese görünmez ama kaç haftalık oldugunu ögrenirsin
Her anını güzel yaşa dogunca özlğuor insan karnında olmasınıAynn öyle yapicam nasil bekliceksem
Onun için hayatta kalıcam artik benHer anını güzel yaşa dogunca özlğuor insan karnında olmasını
Çocuk çok başka bana bol bol dua et olurmu canım klomene başladım bugün inşallah bu ay olur yoksa hsg çektirmesi isteyecek doktorumOnun için hayatta kalıcam artik ben
Allah sağlık sihat versin herşey gönlünce olsun hiçbirşeye sıkma canını pozitif düşün pozitif olsun dualarım seninleÇocuk çok başka bana bol bol dua et olurmu canım klomene başladım bugün inşallah bu ay olur yoksa hsg çektirmesi isteyecek doktorum
Sağol canım Allah razı olsun sendenAllah sağlık sihat versin herşey gönlünce olsun hiçbirşeye sıkma canını pozitif düşün pozitif olsun dualarım seninle
Ne demek canım benim ilk allahtan sonra gizlerdeki dua kabul olsunSağol canım Allah razı olsun senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?