- 12 Nisan 2019
- 345
- 144
- 53
- 24
Buda idrar testimilk çocugumda daha çok düşünüyordum her gece rüyalarımda görüyordum bebek görünce aglıyordum çok kötürdüm ama yinede kendiliginden hamile kaldım ben o yüzden inanmıyorum şimdi bi kızım var zaten diyorum çok istiyorum yine hep aklımda ama ozamn daha farklıydı
3 yaşına girecek Allah ın izniyleHayırlı olsun kizin kaç yasinda
Masallah allah analı babalı buyutsun3 yaşına girecek Allah ın izniyle
artık test yapmana gerek yok canım kesinleşti hamileliginBuda idrar testim
saol canım cümlemizi inşallahMasallah allah analı babalı buyutsun
Insallahsaol canım cümlemizi inşallah
Kesinleşti ama geçende tam belli değildi idrar testim şimdi koyduğum gibi ciktiartık test yapmana gerek yok canım kesinleşti hamileligin
Yeliz birşey sorabilir miyimInsallah
Tabi sorabilirsn canımYeliz birşey sorabilir miyim
Bi damla falan kan geldi normal miTabi sorabilirsn canım
Aslında emindedegilimBi damla falan kan geldi normal mi
Canım benim yengem 9 ay hiç damla kanı durmadı lekelenmesi oldu hep ama ilaç kullandı düşük tehlikesi hep vardı ama normal dogum yaptı 5 dj da çıktı doktora git canım iyi degil ni sorun var ki geldi hemde bi sorun yoksa bile için rahat olsun keşke diyeceğine iyiki dersin kesn git canım erkenden gitBi damla falan kan geldi normal mi
Kadın doğuma mi gidimCanım benim yengem 9 ay hiç damla kanı durmadı lekelenmesi oldu hep ama ilaç kullandı düşük tehlikesi hep vardı ama normal dogum yaptı 5 dj da çıktı doktora git canım iyi degil ni sorun var ki geldi hemde bi sorun yoksa bile için rahat olsun keşke diyeceğine iyiki dersin kesn git canım erkenden git
Aynen kadın doguma git varsa özel doktorun ona git ihmal etme canımKadın doğuma mi gidim
Özel doktorum yok mesela acile gitsem kan versemAynen kadın doguma git varsa özel doktorun ona git ihmal etme canım
Olur canım gebe oldugunu söyle kele geldi de nedenine baksınlar kadın dogum Hastanesi'nin özeline git canımÖzel doktorum yok mesela acile gitsem kan versem
Haftaya çarşamba kadın doğuma randavumOlur canım gebe oldugunu söyle kele geldi de nedenine baksınlar kadın dogum Hastanesi'nin özeline git canım
Aslında acile gitseydin bi iyi olurdu belkide kötü bişey değildir ama sen bilirsin canımHaftaya çarşamba kadın doğuma randavum
Ben hassasım biraz saglık konuların da keşke şeytanın lafıymış keşke dememek için ben doktora giderdim hemde kalkıp şimdi giderdim acileHaftaya çarşamba kadın doğuma randavum
Acile geldim simdi kan vericemAslında acile gitseydin bi iyi olurdu belkide kötü bişey değildir ama sen bilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?