- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
Canım ben degerlerden pek anlamıyorum bildiğim en etkili en hayırlısı duadır aslında 1 günde kötü artmamış canım34.5 cıktı şimdi hcg degerim
Suanlik yukseliyorBiraz az artış ama yarından önce net bişey diyemeyizinşallah yükselir
Banada öyle geldi normal gibi bir günde beklemezdim açıkçası yukselmesiniCanım ben degerlerden pek anlamıyorum bildiğim en etkili en hayırlısı duadır aslında 1 günde kötü artmamış canım
Canım adetin kaç gün geçti yumurtlama gününü biliyormusunBanada öyle geldi normal gibi bir günde beklemezdim açıkçası yukselmesini
Yumurtlamam 19 20 sinde başlıyordu adetimde bir hafta gectiCanım adetin kaç gün geçti yumurtlama gününü biliyormusun
Şimdi baktım 17 sinde başlıyormuş yumurtlama haziranda başladı 7 gün adet geciktiCanım adetin kaç gün geçti yumurtlama gününü biliyormusun
7 gün geçtiyse değerin düşük canım bide iki günde kan ver bir günde değil cuma tekrar verŞimdi baktım 17 sinde başlıyormuş yumurtlama haziranda başladı 7 gün adet gecikti
Birşey görüyorım ama tam anlayamadımKizlar erken gebelik testi sonucu anlamadim silik cizgi var mi yok mu bakarmisiniz
Kadın doğuma gidecem zaten7 gün geçtiyse değerin düşük canım bide iki günde kan ver bir günde değil cuma tekrar ver
Bu dönemden sonra kandaki düzeyi giderek artar. hCG'nin kan düzeyinin iki katına çıkması için geçen süre “ikiye katlanma süresi” (doubling time) olarak adlandırılır. Bu süre erken hamilelikte 2-3 gün iken daha ileri dönemlerde artış yavaşlar ve süre 4 güne kadar uzayabilir. Bak uzman doktor böyle söylemiş bunu kafasına göre diyemez 2 katı artması için 2 yada 3 gün bazen 4 günde 2 katı artar mış içini ferah tut senBanada öyle geldi normal gibi bir günde beklemezdim açıkçası yukselmesini
Teşekkürler bilmiyordum sayende bilgim olduBu dönemden sonra kandaki düzeyi giderek artar. hCG'nin kan düzeyinin iki katına çıkması için geçen süre “ikiye katlanma süresi” (doubling time) olarak adlandırılır. Bu süre erken hamilelikte 2-3 gün iken daha ileri dönemlerde artış yavaşlar ve süre 4 güne kadar uzayabilir. Bak uzman doktor böyle söylemiş bunu kafasına göre diyemez 2 katı artması için 2 yada 3 gün bazen 4 günde 2 katı artar mış içini ferah tut sen
Kalbini ferah tut sen güzel düşün mesela bebişim kızmı erkek mi adını düşün benim eşim 7 ay düşündü kızımın adını kimsede olmayacak akrabada olmayacakk komşuda olmayacak dedi 9 ay içindeydim sonunda yaren olsun dediTeşekkürler bilmiyordum sayende bilgim oldu
Buda şimdiki testimBu dönemden sonra kandaki düzeyi giderek artar. hCG'nin kan düzeyinin iki katına çıkması için geçen süre “ikiye katlanma süresi” (doubling time) olarak adlandırılır. Bu süre erken hamilelikte 2-3 gün iken daha ileri dönemlerde artış yavaşlar ve süre 4 güne kadar uzayabilir. Bak uzman doktor böyle söylemiş bunu kafasına göre diyemez 2 katı artması için 2 yada 3 gün bazen 4 günde 2 katı artar mış içini ferah tut sen
Benimki çoktan hazır zaten isimleri peki senin hcg değerin kactiKalbini ferah tut sen güzel düşün mesela bebişim kızmı erkek mi adını düşün benim eşim 7 ay düşündü kızımın adını kimsede olmayacak akrabada olmayacakk komşuda olmayacak dedi 9 ay içindeydim sonunda yaren olsun dedi
Ay ben bu silik çizgiyi görmek için neler vermem ki bu ay hsg filmi çekilecek bulunduğum sehirde yok Erzurum'a gidecegim film için bakma bunlara adetin kaç gün geçti seninBuda şimdiki testim
Bu doğru ama kese den sonraki dönem için doğru kese oluştuktan sonra artış hızı düşer fakat şuan büşra hanımın değeri için artış yetersiz kalıyor inşallah mucize olur yarın altmış ve üzeri çıkar sonucuBu dönemden sonra kandaki düzeyi giderek artar. hCG'nin kan düzeyinin iki katına çıkması için geçen süre “ikiye katlanma süresi” (doubling time) olarak adlandırılır. Bu süre erken hamilelikte 2-3 gün iken daha ileri dönemlerde artış yavaşlar ve süre 4 güne kadar uzayabilir. Bak uzman doktor böyle söylemiş bunu kafasına göre diyemez 2 katı artması için 2 yada 3 gün bazen 4 günde 2 katı artar mış içini ferah tut sen
Bugün 7 olduAy ben bu silik çizgiyi görmek için neler vermem ki bu ay hsg filmi çekilecek bulunduğum sehirde yok Erzurum'a gidecegim film için bakma bunlara adetin kaç gün geçti senin
Ben HCG takibi yapmadım benim annem sakınan göze çöp batar dedi ayda 1 muayeneye gittim ben çalışıyordum bide Allah'ım sana emanet yavrum dedim çok şükür rabbim öyle güzel bi hamilelik geçirdim hiç bir testi yaptırmadım ama öyle de Güzel evlat verdiki bana binlerce şükür rabbimeBenimki çoktan hazır zaten isimleri peki senin hcg değerin kacti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?