- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
Senin kac cikti ve adetine ne kadar aldi ? Iyice sasirdik ne yapcagimizi rabbim bügünlerimizi aratmasin
İnşallah canım bakalım sen çatlatma ignesi oldunmu ayın kaçında oldun yasa olacaksın senin adete kaç gün var canımSeninki yüksekmis cnm bir umut olabilir
Ooo senin varmis canim insallah olur, ben bi günde iki test yapiyom o kadar delirdim yaniBenim adetime 10 gün kaldı bugün dahil canım
Ben igne falan olmadim canim adete 6 gün var testlerim negatif malesef ayin 17. De yumurta catladi ovulasyona göreİnşallah canım bakalım sen çatlatma ignesi oldunmu ayın kaçında oldun yasa olacaksın senin adete kaç gün var canım
Benim 1 testim vardı dün yaptım pozitifti ama ignenin etkisiydi testim kalmadı yarın test alıcam şu 12. Gün olsun regl olana kadar test yaparım günlükOoo senin varmis canim insallah olur, ben bi günde iki test yapiyom o kadar delirdim yaniama bügünkide negatif malesef
Bende yaptim günlük bügünde negatif ti insallah cift cizgiyi görürüezBenim 1 testim vardı dün yaptım pozitifti ama ignenin etkisiydi testim kalmadı yarın test alıcam şu 12. Gün olsun regl olana kadar test yaparım günlük
İnşallah senin adete kaç gün var canımBende yaptim günlük bügünde negatif ti insallah cift cizgiyi görürüez
6 gün var cnmİnşallah senin adete kaç gün var canım
İnşallah ilk güzel haberi sen verirsin canım6 gün var cnm
Insallah canimİnşallah ilk güzel haberi sen verirsin canım
Naptın canım lekelenme durdu mu doktora gittinmiKadın doğuma gittim ilaci verdi bu hafta içinde özele gidecem
Lekenmem durmadı gittim doktora hcg 70 se dusmus bebek dusmusNaptın canım lekelenme durdu mu doktora gittinmi
Çok çok geçmiş olsun canım mesajını okudum ne yazacagımı bilemedim üzülme canım rabbim hepimize saglıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin canımLekenmem durmadı gittim doktora hcg 70 se dusmus bebek dusmus
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda Allah sağlıklı bir gebelik yaşatırLekenmem durmadı gittim doktora hcg 70 se dusmus bebek dusmus
Inşallah canımÇok çok geçmiş olsun canım mesajını okudum ne yazacagımı bilemedim üzülme canım rabbim hepimize saglıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin canım
Inşallah ya bende bekliyorumÇok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda Allah sağlıklı bir gebelik yaşatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?