Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kan testi negatif . Burdaki arkadaşın dediği gibi prediktörün kontrol çizgisi biraz belirgin. Dikkatli kullanmak lazim. Kaset testler daha guvenilir
Evet arkadaşım üzüldüm negatif olmasına ama dediğim gibi bende güvenerek almıştım predictorü hüsrana uğradım inşallah tez vakitte sağlıkla gebe kalırız hepimiz niyetim seni üzmek değildi gerçekten

Insallah Allah her isteyene saglikla kucagina almayi nasip etsin Umarim siz de en kisa zamanda bebeginize kavusursunuz

Kizlar merhaba.Normalde bugün adet olmam lazimdi.Ama olmadim.Bütün olasilik günlerini degerlendirmistik.Test yaptim şimdi sonuc resimlerdeki gibi.Sizce hamilelik var midir

Eklentiler

• 20200704_224232 (1).webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 205
  • 20200704_224320.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 218
Bugün kanda test verdim sonuç 1,65 çıkmış negatif yani adet geçikmesinin 2.günündeyim.Tüm umutlarımı yitirdim.Hala da adet belirttim yok.

Kizlar merhaba.Normalde bugün adet olmam lazimdi.Ama olmadim.Bütün olasilik günlerini degerlendirmistik.Test yaptim şimdi sonuc resimlerdeki gibi.Sizce hamilelik var midir
Test yaptırdınız mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…