- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
Yerleşme kanaması olabilirmi dicem çok geç galiba canım bi sıkıntı yoksa sende de bebegindede sorun yok demektir bazı insanlarda oluyor yengem hep regl olmuştu doğuma kadar biz dedik çok zor olacak dogumu sezeryan olur dedik dogumhaneye girdi 5 dj geçti geçmedi bizi çagırdılar bebegi giydirin diye Rabbime emanet et sen canımTeşekkürler kahverengi akintim var ama az birsey
Sıkıntı olsa kese görünmezdi bence iyiyim ben sikintimyok ağrımda mide bulantısı arada kasik ağrım var başka yokYerleşme kanaması olabilirmi dicem çok geç galiba canım bi sıkıntı yoksa sende de bebegindede sorun yok demektir bazı insanlarda oluyor yengem hep regl olmuştu doğuma kadar biz dedik çok zor olacak dogumu sezeryan olur dedik dogumhaneye girdi 5 dj geçti geçmedi bizi çagırdılar bebegi giydirin diye Rabbime emanet et sen canım
güzel canım dikkat et ahır kaldırmaSıkıntı olsa kese görünmezdi bence iyiyim ben sikintimyok ağrımda mide bulantısı arada kasik ağrım var başka yok
Ağır kaldırmıyorum ki aslında en ağırım küçük leğengüzel canım dikkat et ahır kaldırma
Adet mi oldunadet öncesi sendromlarım başladı bugün
Yok canım olmadım olacakmışım gibi agrım var bat 4 Ağustos benimAdet mi oldun
Hayırlısı olsun ya zaman gerek belkiYok canım olmadım olacakmışım gibi agrım var bat 4 Ağustos benim
Kese bugün görülmedi dün kırmızı kanamam başladı beyaz ve siyah gibi parçalar düştü doktor progastran hapı verdi sizce niye verdiYok canım olmadım olacakmışım gibi agrım var bat 4 Ağustos benim
Düşük önler progestan canımKese bugün görülmedi dün kırmızı kanamam başladı beyaz ve siyah gibi parçalar düştü doktor progastran hapı verdi sizce niye verdi
Kese geçen hafta görüldü hatta salı günü ama bugün gorulmediDüşük önler progestan canım
Düşük riskine karşılık vermiş canım iş yapma dinlen bol bol meyve sebze tüket uzak ayaklarını yaslan kendine iyi bakKese bugün görülmedi dün kırmızı kanamam başladı beyaz ve siyah gibi parçalar düştü doktor progastran hapı verdi sizce niye verdi
Kese şekli bozulmuş veya düşmüş olabilir doktor ne dedi bu duruma tekrar beta baktımıKese geçen hafta görüldü hatta salı günü ama bugün gorulmedi
Ee parca düştü baya o neden pekiDüşük riskine karşılık vermiş canım iş yapma dinlen bol bol meyve sebze tüket uzak ayaklarını yaslan kendine iyi bak
Pazartesi gel dedi tekrardan kana bakalim dedi banaKese şekli bozulmuş veya düşmüş olabilir doktor ne dedi bu duruma tekrar beta baktımı
Bilemem canım ben doktor ne dedi sanaEe parca düştü baya o neden peki
Sadece dediki pazartesi gel tekrardan kan sonuçlarına bakalim progastran ilaci yazdi günde 3 defa iç dediBilemem canım ben doktor ne dedi sana
İnşallah bi sorun olmaz canımSadece dediki pazartesi gel tekrardan kan sonuçlarına bakalim progastran ilaci yazdi günde 3 defa iç dedi
Başka bit doktora da gözük bugün hemen zaman kaybetmeden eğer kanaman veya leke devam ediyorsa düşük yapmış olabilirsin parça gelmesi hiç normal değilEe parca düştü baya o neden peki
Büşra canım korkutmayım seni diyorum ama hastane degiş doktor degiş git canım acilinden başka doktora ya bebeğini kaybedersen Allah korusun kuzum bak düşük olabilirmiş koş git canım bak üzülürsün kuzum Allah yardımcın olsun acilen gitSadece dediki pazartesi gel tekrardan kan sonuçlarına bakalim progastran ilaci yazdi günde 3 defa iç dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?