- 12 Nisan 2019
- 345
- 144
- 53
- 24
Inşallah canım yaİnşallah bi sorun olmaz canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canım yaİnşallah bi sorun olmaz canım
Kadın doğuma gittim ilaci verdi bu hafta içinde özele gidecemBüşra canım korkutmayım seni diyorum ama hastane degiş doktor degiş git canım acilinden başka doktora ya bebeğini kaybedersen Allah korusun kuzum bak düşük olabilirmiş koş git canım bak üzülürsün kuzum Allah yardımcın olsun acilen git
Gidebilirsem bu hafta gidecemBaşka bit doktora da gözük bugün hemen zaman kaybetmeden eğer kanaman veya leke devam ediyorsa düşük yapmış olabilirsin parça gelmesi hiç normal değil
Lütfen erteleme senin de sağlığın söz konusu kese gözükmedi dedin diye tedirgin oldumGidebilirsem bu hafta gidecem
Canım ilaç bitene kadar bol bol dinlen bögürtlen ve ahududu düşük riskini en aza indiriyor bu iki meyve canım bol bol tüket sebze meyve bol bol ye inşallah bişey olmaz canım ben ikizim ikiz kardeşim şuan 4. Çocuguna hamile onun bütün hamilelikleri düşük riski oluyor bu meyveleri yiyor hemde doğuma kadar pregesta n isimi yanlış yazmış olabilirim bunu kullanıuor bi sorun çıkmaz inşallahKadın doğuma gittim ilaci verdi bu hafta içinde özele gidecem
Inşallah canım benimCanım ilaç bitene kadar bol bol dinlen bögürtlen ve ahududu düşük riskini en aza indiriyor bu iki meyve canım bol bol tüket sebze meyve bol bol ye inşallah bişey olmaz canım ben ikizim ikiz kardeşim şuan 4. Çocuguna hamile onun bütün hamilelikleri düşük riski oluyor bu meyveleri yiyor hemde doğuma kadar pregesta n isimi yanlış yazmış olabilirim bunu kullanıuor bi sorun çıkmaz inşallah
Kese ilkinde görüldü dün gözükmedi tek oda doktor sadece sağa baktı kese benim soldaydiLütfen erteleme senin de sağlığın söz konusu kese gözükmedi dedin diye tedirgin oldum
Size bende birşey sorabilir miyim 1 haziranda sürtünme yolu ile birşeyler yaşadım partnerim korunmuştu 15 Haziranda regl oldum bir de 14 temmuzda oldum 4 adet test yaptım hepsi negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı sizce?Bana soruyorsaniz ayin 5nde yaptirdim 1.67 cikti negatif hala adet olmadim bekliyorum
Yok canım sürtünme yoluyla olmaz biz neler yapıyoruz olmuyor auda kalkmadıgımız kalıyor bi sen de gebelik yoktur kesinlikle yokSize bende birşey sorabilir miyim 1 haziranda sürtünme yolu ile birşeyler yaşadım partnerim korunmuştu 15 Haziranda regl oldum bir de 14 temmuzda oldum 4 adet test yaptım hepsi negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı sizce?
Yelizzzz kafama göre bir doktor buldum sonumda hemseri çıktık her istedigimi soruyorum sunu yapsak mi diyorum.Senle dertlesmistik hatirlarsan bu konuda.Cocuk olmasa da psikolojimi düzelttiYok canım sürtünme yoluyla olmaz biz neler yapıyoruz olmuyor auda kalkmadıgımız kalıyor bi sen de gebelik yoktur kesinlikle yok
Sevindim canım çok güzel yapmışsın çekinmeden sormakısın sıkımtını derdini anlatmalıdır güzel olmuş sevindim gerçektenYelizzzz kafama göre bir doktor buldum sonumda hemseri çıktık her istedigimi soruyorum sunu yapsak mi diyorum.Senle dertlesmistik hatirlarsan bu konuda.Cocuk olmasa da psikolojimi düzeltti
Simdiye kadar ölcmedim cnm tek bügünlük icinmi soruyosun ? Eger bügünlük icinse hemen ölcebilirimKızlar ateşini ölçen varmı aranızda sizin ateş kaç derece
Bi ölç canım şimdi günlük bu saatte ölçeklim adete 2 gün kala ateş düşüyormuş eger düşmesse bebiş geliyor demekmişSimdiye kadar ölcmedim cnm tek bügünlük icinmi soruyosun ? Eger bügünlük icinse hemen ölcebilirim![]()
Benim 6 günüm var canim simdi ölctüm ama kol altindan 36.1 ciktiBi ölç canım şimdi günlük bu saatte ölçeklim adete 2 gün kala ateş düşüyormuş eger düşmesse bebiş geliyor demekmiş
Senin kac cikti ve adetine ne kadar aldi ? Iyice sasirdik ne yapcagimizi rabbim bügünlerimizi aratmasinBi ölç canım şimdi günlük bu saatte ölçeklim adete 2 gün kala ateş düşüyormuş eger düşmesse bebiş geliyor demekmiş
Benim ateşimde 37 derece günlük ölçüyorum öfke satlerinde ölçüyorum 37 ile 37.08 arasında oluyorBenim 6 günüm var canim simdi ölctüm ama kol altindan 36.1 cikti
Seninki yüksekmis cnm bir umut olabilirBenim ateşimde 37 derece günlük ölçüyorum öfke satlerinde ölçüyorum 37 ile 37.08 arasında oluyor